Kecskeméti mamik! Melyik orvos ajánljátok, és miért?
Figyelt kérdés
Babatervezés van, most készülök menni, hogy nézzen meg a nőgyógyász. Akikre én gondoltam: Dr. Szabó Gábor. ( kislányomnál ő volt a fogadott orvosom. ) Dr. Bakó Ferenc ( Dr. Szabó Gábor szabija miatt ő császározott kislányommal) Dr. Seregély ( hozzá a barátnőm járt ), Dr. ifj. Tankó András, Dr. id. Tankó András. Más egyelőre nem jön szóba. Szerintetek? Ha tudtok árakat is írjatok, mert lassan rákszűrés miatt be akarok jelentkezni.
Ami nálam fontos: legyen korszerű uh gépe, legyen lelkiismeretes, meg tudjam fizetni, ne várjon el horror hálapénzt. Szerintetek?
2017. dec. 2. 07:44
1/4 anonim válasza:
Logikusan gondolkodva a fogadott orvosod jönne szóba
2/4 anonim válasza:
Dr. Nemes András. 4D uh diagnosztika
3/4 anonim válasza:
Dr. Szabó Lászlò az èn orvosom, nem tudom ròla hallottál-e? Én meg vagyok vele elégedve, két lányom született nála, most voltam nála 1 hónapja 12000ft rákszűrés, uh, spirál levétel, terhes gondozás azt hiszem 5000ft, szülésért nincs kikötött összege!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Tudom, hogy ők is jók, de elsősorban azok közül választok majd, akiket felsoroltam. Szabó Gáborral meg voltam elégedve, Bakó doktorral is, aki a világra hozta a kislányom. Ifjabb Tankó András nagyon szimpatikus volt az izsáki úti kórházban anno, ugyanis szülés előtt 2 hét hétig bent feküdtem. Minden kismamájához lelkesen bejött, mindenkire mosolygott, azokra a kismamikra is, akik nem tartoznak hozzá. Az egyik kismama vetéléssel feküdt bent, és addig vele maradt, míg valamennyire meg tudta nyugtatni, a szívén viselte, pedig a kismama nem tartozott hozzá. Jókat hallottam a szaktudásáról is. Idősebb dr. Tankó a barátnőmet ultrahangozta, amikor a lányának a szívét nézte méhen belül még az izsáki úton. Őt a tapasztalat miatt választanám, ha arra kerül sor. És nem utolsósorban nagyon ért az UH diagnosztikához is.
2017. dec. 2. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!