Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr Bakó Ferenc kecskeméti...

Dr Bakó Ferenc kecskeméti nőgyógyászt ismeri valaki? Jó orvos? Mennyit kér sima illetve császáros szülésért?

Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 18:42
 1/3 anonim válasza:
Hidd el megszülsz fogadott orvos nélkül is.Ha szeretnél valakit szülésedre megfogadni,az akkor egy szülésznő legyen mert az van veled végig ott a szülésnél. Én a büdös életben többet nem fizetnék egy orvosnak sem. Nem érdemlik meg !!!!!!! És ezt komolyan mondom kórházban dolgozom. Inkább költsd azt az 50-100.000-et a babádra !!! És hidd el ezt nekem!!
2016. márc. 5. 07:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Aki kórházban dolgozik az azért állhat kicsit másképp a kérdéshez...még ha igazad is van, gyakorlatban azért nem így működik Mo.

Bakó jó orvos. A magánrendelője öltözőjében kivan írva, pár éve 60.000 volt a "szüléskísérés".

2016. márc. 7. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval. Bakó valóban jó orvos, jó kezekben leszel, ha hozzá mész. Egyébként szülésznőt csak akkor fogadhatsz Kecskeméten, ha van fogadott orvosod. Anélkül szülésznőt sem fogadhatsz sajnos.
2016. márc. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!