Terhes vitamin befolyasolja a baba nagysagat?
11 hetes terhes vagyok es 4 centi a mano azt mondtak hogy nagyon nagy
Gravidat szedek
Szedett valaki ilyet ? Velemeny?
Nem, de alapban kb 14-16 hetig az eg vilagon semmi sem befolyasolja, max az, ha idosebb a terhesseg. Az elejen egyforman fejlodik az embrio/magzat, csak kesobb ter el a meretuk a genetika, vagy kulso tenyezok miatt.
Mellesleg a 4 cm, azaz 40 mm-es ulomagassag az kb 11 hetes terhessegnek felel meg, szoval meg csak el simcs szamolva a kor, akkora az embrio, amekkoranak kor szerint lennie kell.
(Egyebkent en vegig szedtem terhesvitamint mindegyik terhessegemmel, mar azelott is, hogy teherbe estem es ugyanazt a fajtat mindegyikkel, szultem 4 kg-os babat is, a legkisebb pedig epp 3 kg felett volt. Szoval nalam a vitaminnak nem volt jelentosege suly szempontjabol.)
3-as vagyok, előbb elküldte.
16.hétig szedtem elevitet. Onnantól mg meg néha egy-egy szem kálcium, omega 3
Na meg vas,de azt mindigis szedtem a vérszegénységemre!
3860grammal szuletett a kislányunk, 38+2 hétre, simán lett volna majd4kg sztem ha bent marad végig!
Nem,
Max annyiban, hogyha nahyon nem ennél változatosan és saját magadnak is hiányod lenne nyomelemekből, vitaminokból az okozhatja, hogy kisebb, de az akár elváltozásokkal is járhatna.
Tehát nem lesz a vitaminoktól nagyobb, mint egészségesen a genetikájától lenne, a vitaminokra inkább neked van azükséged
Nekem 11 hetesen 5 centi volt a clr, nem mondtak, hogy nagy lenne. 4-5 nenti kozott szerintem normalis.
Elso babammal is vegig szedtem terhes vitamint es 3200 gramm lett meg 50 centi. Nem hinnem, hogy befolyasolna a meretet egy vitamin... ami kell beepul, ami nem kiurul a szervezetedbol. A baba merete meg genetika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!