Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhes vagyok, ha...

Hány hetes terhes vagyok, ha október 11-én jött meg utoljára? Ma december 1-je van.

Figyelt kérdés

2017. dec. 1. 15:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
34%
Mindig az utolsó menstruáció elsô napjâtól kell számolni. Az orvosod is így fogja, így kell értelmezni a leleteidre írtakat is. Azért így csinâlják, mert - bár mindenki tisztában van vele, h a baba nem akkor fogant - ez egy meghatározható nap, ellenben a fogantatással. Azt ugyanis senki nem tudja megmondani, te sem. Még akkor sem, ha tudod, mikor szexeltél. Ugyanis amíg a spermiumok találkoznak a petesejttel, akár 3 nap is eltelhet. A beágyazódás további kb. 1 hét. Szóval bár ténylegesen a babák kb. 2héttel fiatalabbak, ha fene fenét eszik is, és nullára pontozol itt mindenkit, akkor is 7hetes vagy, mert ezt így kell számolni.
2017. dec. 2. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!