Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Foghuzáson estem túl, nagyon...

Foghuzáson estem túl, nagyon csúnyán begyulladt. Nőgyógyász orvosom engedélyével vettem be Advil Ultrát. Őssz 2szemet, lehet baja a babonak? 11hetes km.

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 18:56
 1/5 A kérdező kommentje:
A fájdalomtól majd megörülök most már 5napja,azota amióta 2szem advilt bevettem nem merek többet bevenni,félek.De felháboritó hogy a kismamák jóformán semmit nem vehetnek be ilyen esetben.Mi meghallhatunk a fájdalomban?Amugy az advilra az utasitására rá van irva,hogy az utolsó harmadban nem szedhető.De én akkor is aggodom.Segitsetek lányok.Tapasztalatok?
2010. jún. 1. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is átestem egy foghúzáson és nekem is begyulladt az inyem!Én nem vettem be semmit mert féltem és csak a következő vizsgálatkor kérdeztem meg az orvost hogy vehettem vola e be valamit.Azt mondta hogy az ismert fájdalom csillapítókat pl.algopirin vagy advil... nyugodtan bevehettem volna csak nem szabad túlzásba esni.Ha a te dokid is ezt mondta akkor szerintem ne izguj,de ha félsz legközelebb ne vedd be.Nehezen,de én is kibírtam.Esetleg kamillával lehet öblögetni.

További szép babavárást.18hetes km.

2010. jún. 1. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatásod.Kamillával is öblögetek már,meg zsibbasztom pálinkával az még jó is egy darabig.Azt is mondta valóban,hogy túlzásba ne essek,hát nem fogok mert ettől többet nem veszek be ha bele döglök is.
2010. jún. 1. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt tudod, hogy sokkal rosszabb a babának, ha a fájdalom miatti kínlódásban az egész szervezeted stresszben van?

Ha pár szem algopyrint beveszel, az közel sem oylan káros, mint mondjuk végigsétálni a körúton az Oktogon és a Nyugati között.

Az orvosok nem véletlenül mondják, hogy szabad!

2010. jún. 2. 05:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót szabad, nem lesz baja, jobb, mintha érzi, átéli, h szenvedsz! Nyugi:)

20hkm

2010. jún. 3. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!