Foghuzáson estem túl, nagyon csúnyán begyulladt. Nőgyógyász orvosom engedélyével vettem be Advil Ultrát. Őssz 2szemet, lehet baja a babonak? 11hetes km.
Én is átestem egy foghúzáson és nekem is begyulladt az inyem!Én nem vettem be semmit mert féltem és csak a következő vizsgálatkor kérdeztem meg az orvost hogy vehettem vola e be valamit.Azt mondta hogy az ismert fájdalom csillapítókat pl.algopirin vagy advil... nyugodtan bevehettem volna csak nem szabad túlzásba esni.Ha a te dokid is ezt mondta akkor szerintem ne izguj,de ha félsz legközelebb ne vedd be.Nehezen,de én is kibírtam.Esetleg kamillával lehet öblögetni.
További szép babavárást.18hetes km.
Azt tudod, hogy sokkal rosszabb a babának, ha a fájdalom miatti kínlódásban az egész szervezeted stresszben van?
Ha pár szem algopyrint beveszel, az közel sem oylan káros, mint mondjuk végigsétálni a körúton az Oktogon és a Nyugati között.
Az orvosok nem véletlenül mondják, hogy szabad!
Paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót szabad, nem lesz baja, jobb, mintha érzi, átéli, h szenvedsz! Nyugi:)
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!