Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 gyerekesek! Ti bevállalnátok...

3 gyerekesek! Ti bevállalnátok a 4. babát, úgy hogy nem terveztétek?

Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 14:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
En most vagyok terhes a harmadikkal, tobbet nem tervezek valoszinu de ha becsuszna nem vetetnem el. Mikor megszuletik ugyis olyan termeszetes lesz h ott van koztetek es ennek igy kellett lennie.
2017. dec. 13. 20:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem most volt missed ab. Nem volt csak egy petezsak, szóval szivhang se volt meg semmi. Mégis úgy megviselt. És itt most nem csak arra gondolok, h elvették...hiszen nem is volt gyakorlatilag...de az egesz eljárás. Műtétre jelentkezni, ott elmondani miért jöttél, várni az orvosra, sajnálkozó pillantások (esetedben inkább megvető), műtétre várakozás, aztán elvisznek, lekötöznek abba az elviselhetetlenül megalázó székbe, legalább 5-en körülötted...ehhh, nem tudom de en ezt mégegyszer nem szeretném átélni, főleg azzal a tudattal h egy egészséges babát vettek el. Nem mondom, van az a helyzet hogy nem lehet megtartani egy babát de talán a tied nem az. Ezt persze neked kell eldönteni, én csak fevazoltam, h az abortusz borzasztó megterhelő...nem kívánom senkinek.
2017. dec. 13. 22:41
 23/25 A kérdező kommentje:

Sajnálom utolsó, nekem is volt már egy missed ab-om, tudom szörnyű! :( Fel a fejjel, tudom közhelyes, de jönni fog az a baba!

Megtartjuk a babát, úgy döntöttünk!:)

2018. jan. 2. 12:08
 24/25 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam! Köszönöm!

Nagyon örülök nektek! Sok boldogságot!

2018. jan. 2. 15:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!
2018. jan. 2. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!