Köhögésre, torokfájásra mit szedhetek?
Figyelt kérdés
8hetes leszek holnap.2017. nov. 26. 11:53
1/5 anonim válasza:
Kék panadol, valamint mézes tea, nekem anno ezt javasolta a dokim.
2/5 anonim válasza:
Amit írt az első mind jó. Első trimeszterben gyakorlatilag csak akkor szedhet a kismama gyógyszert, ha haldoklik.
Ez a legérzékenyebb időszaka a terhességnek :S
Nekem is volt egyszer egy durva orrdugulásom, majd elmúltával köhögőrohamaim, két hétig... első hétben én is próbáltam homeos cuccot... semmit nem ért. Hársfatea szintén semmit nem hatott...
Végül a mézbe aprított fokhagyma és gyömbér segített.. két nap múlva sokkal jobban voltam. REggel délben este egy kiskanállal belőle. Köhögésre nincs jobb. Tele van vitaminnal és immunerősítő is és természetes az egész :D
Jobbulást és boldog babavárást kívánok:)
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek!
2017. nov. 26. 14:53
5/5 anonim válasza:
Hú én is nagyon beteg voltam .... Gyógyszertárban ajánlották nekem , kismamák is szedhetik : HerbalMed Medical gyogynoveny kivonatokat tartalmazo pasztilla . Szopogato tabletta mint a strepsils, csak ez gyogynovenyes. Csunya, nem finom, de legalabb lehet szedni, es segitett . Ebbol van forro ital is, azt nem probaltam , de biztos jo lehet az is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!