Torokfájásra, náthára mit szedhetek? 12 hetes terhes vagyok, a doki csak Maripent adott, de semmi hatása. Szeretnék gyorsan meggyógyulni, de nem tudom, mit szedhetek be és mit nem.
Coryzalia homeos, ahogy előttem is írták. Soksok C vitamin. Van meghülésre tea is, sok mézzel.
Antibiotikumot sztem ne szedj ha tényleg csak nátha.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
A kamillás gőzölés, kamillatea, csipkebogyó tea, saját készítésű gyümölcslé, méz már hétfő óta megy, de eddig csak enyhítették a tüneteket, de az alap, a torokfájás még mindig van. A sós vizes öblögetést is próbáltam, az eredménye hányás lett, úgyhogy azzal nem próbálkozom többet.
A Homeogene 9-et ajánlották még nekem. Délután rákérdezek a patikában ezekre.
Van egy nagyon jó receptem megfázásra. Náthára, ha van aloe verád, akkor letörsz egy pici részt, kipréseled belőle a lét és azzal bekened (fülpálcikával) az orrodat belülről, naponta 3szor. Ha nincs aloe verad, nagyon sok növény üzletben lehet már kapni, vagy a neten is lehet rendelni, illetve múltkor láttam az Aréna Pláza Tescojában.
Torokfájás ellen pedig, 1,5 teáskanálnyi tengeri só (lehet étkezési jódozott tengeri só), egy csepp jód (pl. betadine) és ezzel öblögeted a torkodat naponta 3szor, csak ne nyeld le véletlenül sem. Nagyon hatásos, tényleg.
Illetve lehet inhalálni is.
Persze még sok tea mézzel és citrommal, illetve csipkebogyó tea. És fokhagyma, pl. egy piritóst kenj be fokhagymával és úgy edd meg.
Az aloe vera és a fokhagyma egyébként nagyon sok vírus és baci ellen hatásos, tényleg tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!