Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35+3 napos vagyok fenáll hogy...

35+3 napos vagyok fenáll hogy szülhetek a héten de nem kaptam tüdőérlelőt, vagy ilyenkor nem szoktak már?

Figyelt kérdés

Nyílt méhszáj (2210) sok görcs,a baba kb 3 kiló és 50 cm

Dokim azt mondta szerinte max 1 hetet lesz még bent, az is lehet hogy a héten megszülök. De nem mondta hogy kapnom kellene tüdőérlelőt. Ilyenkor nem szoktak vagy a baba állapotától is függ?

2017. nov. 24. 07:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
Kérdezd meg!
2017. nov. 24. 07:45
 2/18 A kérdező kommentje:

Feltétlen...kedden. akkor kell mennem! Addig gondoltam kapok kultúrált választ!

Köszönöm

2017. nov. 24. 07:51
 3/18 anonim ***** válasza:

Ebben mi nem volt kultúrált??😮😮

Csak mást nem tehetsz, minddgy mit írnak majd utánam.:)

Hülyeseget nem akartam irni, de én pl úgytudom 35.héttől nem adnak, de lehet h rosszul emlékszem es akkor azért leszek kultúrálatlan ,mert szr a memóriám. Semmi rosszindulat nem volt bennem. De tudod mindenki magából indul ki😘

2017. nov. 24. 07:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
De nekem már az is fura h ezzel be sem fektetett.😯
2017. nov. 24. 07:57
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem akartam senkit megbántani. Csak tanácstlan vagyok. Magánorvosom van azt gondoltam jobban "félt". Én is azt halottam hogy befektették a kismamát. Nekem annyit mondott minden rendben a babával. Ha pihenésre nem múlik a görcs menjek be és szülünk..ne izguljak.

Kérdeztem minden rendben a babával?

Azt mondta tökéletes. De annyira izgatott voltam hogy ezt nem kérdeztem.

Éjjel alig aludtam. 1 hetet kibírhatna még a pici.

2017. nov. 24. 08:05
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Meg mindig én!

Ertelek , van h en is elfelejtek ezt-azt megkérdezni.

Hívd fel, hátha mégis ad. De sztem érettnek látta a babát idekintre , minden rendben bízt az orvosodban

2017. nov. 24. 08:40
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm és még egyszer ne haragudj!

Egy első babát váró aggódó anyuka!

2017. nov. 24. 08:41
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenkor már nem kell tüdőérlelő. És minek fektessen be? Ilyen esetben már úgy sem tartják vissza a babát, ha elkezdesz rendesen vajúdni, akkor bemész és megszülsz, ennyi. Ha befektet, mivel leszel előrébb?
2017. nov. 24. 08:57
 9/18 anonim ***** válasza:

Nálunk pl ugy van h 36. Betoltott het elott még befektetnek, akkor meg koraszulott. 36 után már nem, sztem ez is kórház meg doki fuggo!!

Amugy en is elso babás vagyok, és remélem 37.hétig legalább bent marad

23+6hkm

(Első pár válaszoló)

2017. nov. 24. 09:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Es nem haragszom.

Amugy ne izgulj elvezd ki a maradék időt es pihenj :)

2017. nov. 24. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!