Mi a tapasztalatotok a sok plusz súlyról?
165cm magas vagyok,53kgról indultam, a folyamatos hányások miatt 47-48kgig fogytam, majd szülni olyan 72-74kgmal mentem. A kórházból 65kg-mal jöttem haza, a szoptatástól lefogytam 1-2 hét alatt 60kg-ig.
Ettem mindent amit megkívántam, de az édességekkel visszafogtam magam. 32-33 terhességi hétig jöttem mentem, álló munkát végeztem amitől fájtak a medencecsontjaim. A gyerek 3900grammal született. Legközelebbi terhességnél sokkal egészségesebben akarok enni, de a súlyomat nem fogom túlzottan figyelni.
163cm vagyok 95kg-al lettem terhes. 17. hétig semmit nem híztam, azt ettem amit kívántam, sütik, csokik bármi. Nem hánytam.
Majd végül 13 kg + volt rajtam, tehát 108 kilóval mentem szülni. 4kg volt a fiam, 4 nappal szülés után 107 kg voltam mikor hazamentem....nagyon bevízesedtem.
2 hét múlva ismét 95 kiló voltam. Terhességem panaszmentes volt, baba jól érezte bent magát...annyira, hogy ki se akart jönni 40+6-ra indítottak császár lett a vége. Fiam egészséges és ahhoz képest, hogy nagy baba volt most lassan 4 hónaposan elég vékonyka a kortársaihoz képest. Én jól éreztem magam a terhesség alatt, előtte IR-em volt erre gyógyszert szedtem és diétáztam, terhesség alatt nem nagyon figyeltem az étkezésre, de igyekeztem nem két ember helyett enni és nem non stop édességezni. Cukrommal nem volt baj. Ennek ellenére, szeretnék lefogyni és a kistesót már kisebb súllyal kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!