Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Plus size mamik, mikortól...

Plus size mamik, mikortól látszott, hogy terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
44/46-os méret vagyok, hasonlóak tapasztalatát várnám :)
2017. nov. 21. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Én 48/50-es ruhákat hordok, a 13. héten már láttuk a férjemmel, a 15. hét környékén gratuláltak a postán sorban állás közben. :)
2017. nov. 21. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Meglepően hamar. Arra számítottam, hogy sokáig nem lesz nagy különbség, mert eleve a hasamon van a fölösleg. Számomra már a 10-11. hét körül egyértelmű volt, hogy nőtt a hasam. 13-14 hetesen már kívülállóknak is feltünő volt.
2017. nov. 21. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Szintén. Igazából aki ismert az már 13 hetesen látta a változást. Akkor még ugye nincs kint a szemérem csont mögül a magzat, de fent már formálódott a hasam. 22+1-nél már szépen gömbölyödött a pocakom. (erről találtam hirtelen képet)

163cm/95-kg-val kezdtem, +13 lett a vége, 2 hét után visszanyertem a 95 kilómat. Babám 4 kilós volt. Most lassan 4 hónapos és vékonyka baba. Azt hittem dagi lesz xD

Na szóval nálam szerintem elég hamar látszódott a túlsúlyomhoz képest. Hatalmas hasam volt a végén. Szülés előtti NST-n egy ottani doki vigyorogva kérdezte, hogy ikrek? :D

Boldog babavárást :)

2017. nov. 21. 20:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok. Igazából ez már a 2. terhességem, de az elsőnél 38-as méret voltam, így most fogalmam sincs, hogy mire számítsak.

Már most puffadok eléggé (5 hetes vagyok), a nadrágjaim ülő helyzetben eléggé szorítanak, de nyilván ez még nem a "terhes-has" miatt van.

Kicsit félek, hogy mi van, ha csak a legvégén fog látszódni, addig meg nem tudják eldönteni, hogy túlsúlyos vagyok-e vagy babás..

2017. nov. 21. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. 46os vagyok én is és 5 hetes szintén. :) sok felesleg van a hasamon, szóval attól tartok, hogy nem is fog látszódni a babás pocakom :/ Hiába eddig nem voltam babás, így is sokan megkérdezték, hogy mikorra várom a kicsit.
2017. nov. 21. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Szintén 44-es mérettel lettem terhes,de a hasamon semmi felesleg nem volt(sport miatt kockahasam volt)

A csípőm viszont nagyon széles,a fenekem is...ajjaj... Szóval összességében a 28. hét után látszott jobban,de igazi terhes-hasról csak a 32. héten tudtam képet csinálni.

2017. nov. 21. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem kb 7 hósan kezdett egyértelmű lenni, ruhában addig simán eltakartam, mondjuk sosem hordtam feszülős ruhákat. De olyan igazán szép, kerek terheshasam sose volt, a háj ott lógott alatta, és ami a legjobb az egészben, hogy a terheshasam már eltűnt ugye, a lógós háj viszont ugyan itt maradt :( 10kg-val vagyok kevesebb mint teherbeeséskor, mégsem kényelmesek a nadrágaim, amiket előtte hordtam.
2017. nov. 22. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:

46-os méret szintén :D

2. babámat látom, a 21. hétben vagyok, de még nem látszódik. Annyi, hogy a lent lévő hájat a hasamról kicsit feljebb tolta a baba :DD Szóval kövérnek nézek ki, nem terhesnek, de az sem vészes, még ugyanazokat a nadrágjaim hordom, mint terhesség előtt.

1. terhességnél sem volt nagy hasam, 41. héten kb. akkora hassal mentem szülni, mint más 6 hónaposan.

Magas vagyok és széles a csípőm, lehet, ezért van szerencsém.

2017. nov. 22. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!