Ez a második csík nem halvány egy 5 hetes terhesség esetén? Baj ha nem nagyon erősödik? (Kép lent)
5+1 hetes vagyok...
A kislányomnál már a nem várt napján olyan erős volt, hogy majd kiverte a szemem...ezét is aggódok...
Szia! Köszönöm az érdeklődést. Igen, lehet h kicsit félreérthetően fogalmaztam, szóval az, h a teszt pozitív nem kérdés, én is látom. Csakhogy pl a tesoval sokkal erőteljesebb volt a csík :-/
Holnap megyek ultrahangra, akkor kiderül, hogy mi a helyzet.
Biztos, h nem félidőben fogant...október 25 (11.-12. nap) lett volna a félidő de október 29-30-an (15.-16. nap) fogant. Ugyanakkor nekem nagyon rövidek a ciklusaim (24 nap ezért is van nekem kb. a 11.-12. napon a félidő), egy normál ciklus hoz képest majdnem félidő az okt 29. Szóval én már annyit szamolgattam ezt h totál belekavarodtam. Ha te tudod, h ez most mit jelent segithetnel :D akkor most számít az a 4-5 nap eltolódás rövid ciklusnal is? Mondjuk előfordult nálam 26-28 napos ciklus is szóval végképp nem tudom. Azt se h a halvány csiknak van e jelentősége. Egy csomó helyen azt olvastam h nincs.
Hát nem tudom, végülis akkor annyival később nem fogant.
Nekem most a 19. ciklusnapon fogant(nov.6)! De már erős + a teszt! De lehet, hogy csak ez az x-epil ilyen, nem?
Nekem a sima x-epil papircsikos majdnem egyforma a kontroll csíkkal, a facelle is. Próbáld ki ezek valamelyikét esetleg.
Dehát már úgyis mész dokihoz! Minden rendben lesz, szorítok, majd irj! :)
Na, minden rendben. Jó helyen van, nem méhen kívüli. Egyelőre egy petezsak látszik, 1,5 hét múlva kontroll.
Fejlődik is a terhesség, mert a múltkor nem láttak semmit csak megvastagodott mehnyalkahartyat. :-) kar volt aggódni a csík miatt. Egyébként kíváncsiságból lehet h kiprobalom a facellet.
Nem maradt veletek?
Nagyon sajnálom ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!