Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a második csík nem halvány...

Ez a második csík nem halvány egy 5 hetes terhesség esetén? Baj ha nem nagyon erősödik? (Kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

5+1 hetes vagyok...

A kislányomnál már a nem várt napján olyan erős volt, hogy majd kiverte a szemem...ezét is aggódok...

2017. nov. 20. 08:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Egyet csináltam excepttel is, az is hasonló volt.
2017. nov. 20. 10:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Tuti pozitív,nekem mindkettő babánál halvány volt.Gabrielt vettem,ami bármikor elvégezhető :-)
2017. nov. 21. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Miújság azóta? Sokan nem értik a kérdésed, úgy látom. Értem mire gondolsz,én is kicsit megijednék, mert én is félek mindig a méhen kívüli terhességtől. Viszont lehet tényleg semmit sem jelent!!! Drukkolok, hogy minden oké legyen! Egyébként tuti középidőben fogant?
2017. nov. 21. 21:26
 14/21 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm az érdeklődést. Igen, lehet h kicsit félreérthetően fogalmaztam, szóval az, h a teszt pozitív nem kérdés, én is látom. Csakhogy pl a tesoval sokkal erőteljesebb volt a csík :-/

Holnap megyek ultrahangra, akkor kiderül, hogy mi a helyzet.

Biztos, h nem félidőben fogant...október 25 (11.-12. nap) lett volna a félidő de október 29-30-an (15.-16. nap) fogant. Ugyanakkor nekem nagyon rövidek a ciklusaim (24 nap ezért is van nekem kb. a 11.-12. napon a félidő), egy normál ciklus hoz képest majdnem félidő az okt 29. Szóval én már annyit szamolgattam ezt h totál belekavarodtam. Ha te tudod, h ez most mit jelent segithetnel :D akkor most számít az a 4-5 nap eltolódás rövid ciklusnal is? Mondjuk előfordult nálam 26-28 napos ciklus is szóval végképp nem tudom. Azt se h a halvány csiknak van e jelentősége. Egy csomó helyen azt olvastam h nincs.

2017. nov. 22. 10:32
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, végülis akkor annyival később nem fogant.

Nekem most a 19. ciklusnapon fogant(nov.6)! De már erős + a teszt! De lehet, hogy csak ez az x-epil ilyen, nem?

Nekem a sima x-epil papircsikos majdnem egyforma a kontroll csíkkal, a facelle is. Próbáld ki ezek valamelyikét esetleg.

Dehát már úgyis mész dokihoz! Minden rendben lesz, szorítok, majd irj! :)

2017. nov. 23. 05:23
 16/21 A kérdező kommentje:

Na, minden rendben. Jó helyen van, nem méhen kívüli. Egyelőre egy petezsak látszik, 1,5 hét múlva kontroll.

Fejlődik is a terhesség, mert a múltkor nem láttak semmit csak megvastagodott mehnyalkahartyat. :-) kar volt aggódni a csík miatt. Egyébként kíváncsiságból lehet h kiprobalom a facellet.

2017. nov. 23. 14:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok, de jóó
2017. nov. 23. 16:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Hat baj ha nem elég erős a csík, legalábbis nálam baj volt :,(
2017. dec. 7. 10:29
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem maradt veletek?

Nagyon sajnálom ;(

2017. dec. 7. 15:39
 20/21 anonim ***** válasza:
#15 vagyok. Nagyon-nagyon sajnálom!! :(
2017. dec. 7. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!