Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha sokat hízok nehezebb lesz...

Ha sokat hízok nehezebb lesz a terhesség?

Figyelt kérdés
Ezalatt értem a mozgást, meg ilyen minden napos dolgokat.
2017. nov. 18. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat hízol akkor még terhesen is nehezebb lesz a mozgás. Gondolom ebből kitalálod milyen lesz...
2017. nov. 18. 15:43
 2/9 anonim ***** válasza:
*nem terhesen
2017. nov. 18. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Igen, nehezebb lesz. Nekem légzési nehézségeket okozott, állandóan zsibbadtak a végtagjaim, ami megnehezítette a mozgást és a mindennapi teendőket is. Azt mondta a doki hogy a plusz kilók miatt van ez. 25 kgot szedtem fel, pedig félidőtől diétátam.
2017. nov. 18. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem meg pont azért támadnak, mert állítólag nem hízok eléggé. 3 hetes leszek kedden, 4 -4,5 kg . Nem is szeretnék sokat, max 6 vagy 7 kg. Igen, nehezebb lesz a terhesség és toxémiás is könnyebben lehetsz.
2017. nov. 18. 16:35
 5/9 Csukavivi válasza:
100%
17 kg ot hiztam most fogok a jövő heten szülni . És egyáltalán nem okozott problémát , nem dagad a lábam le hajolok le gugolok stb sőt a 8 hónapos kutyámmal játszok kint 1-2 órát labdázok vele tanítgatom!
2017. nov. 18. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A sajat tapasztalatom az, hogy igen.

Vekony testalkatrol indultam mindket terhessegemnel, de az elsovel 20 kilo felett hiztam, a masodikkal 10 kilot.

Eg es fold volt a kulonbseg.

Az elsonel az utolso hetekben fajt a hatam, derekam, terdeim, hamar kifulladtam, levego utan kapkodtam lepcsozes utan. De nincs is ezen mit csodalkozni, hiszen a kiindulo sulyomhoz kepest nehany honap alatt nagyon sokkal gyarapodtam, nyilvan a testem erre nem reagalt jol. Lement hamar, ennek ellenere tudtam, hogy meg egyszer ezt nem csinalom magammal.

A masodik terhessegemnel semmi ilyen nem volt, vegig fitt voltam, a vegen is szinte meg olyan volt a mozgasom es a teherbirasom, mint nem terhesen.

2017. nov. 18. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem!

Elsovel 30kg

Masodikkal csak 20kg

Harmadikkal meg csak 5kg

Semmi bajom nem volt. Szülés után majdnem mind azonnal lement.

45kg val lettem terhes s dokim mondta h minimum 20 kg feljon mert vekony vagyok igy is lett.

2017. nov. 18. 19:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én 164 cm-rel és 48 kgval indultam most vagyok 7 hónapos és már van rajtam 17 kg.
2017. nov. 18. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 162centivel és 59 kilóval kezdtem, szintén 17kg jött fel eddig, pedig nem zabálok, mozgok is, stb. 33 hees vagyok jelenleg. Nem érzem, hogy nehezebb lenne bármi, az alváson kívül. :D
2017. nov. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!