5 hetesen nem volt semmi látható csak megvastagodott nyálkahártya?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 8-9 napja késik a mestruaciom (pontosan nem tudom), 3 pozitív tesztet produkáltam. Sajnos barnazok folyamatosan, de nem sokat csak pár csepp. Voltam dokinal hét elején de elküldött azzal, h ez még nagyon korai, bármi lehet. Tegnap voltam egy másiknál (h legalább a méhen kívüli ki legyen zárva), nem látott semmit uh-n csak megvastagodott nyalkahartyat. Ha az utolsó menstruacio első napjától számolom akkor ez az 5. hét, viszont az biztos, h az ovum el volt tolodva 4-5 nappal, máskülönben teherbe sem eshettem volna (nem voltunk együtt előtte). Szerintetek lesz valami? Persze nyilván érdemi választ itt senki nem tud adni ,ezt én is tudom, de tapasztalatokat várok. Mellem faj, ennyi a tunetem. Gondolom nagyon korán mentem...egyébként progeszteron pótlást kaptam. Azért is izgulok mert a tesonal nem volt barnazas, es a teszt csík is erősebb volt.2017. nov. 17. 10:05
1/10 anonim válasza:
Pont most írtam ki egy nagyon hasonló kérdést. :) Én is barnázok, csak én nem kaptam progi pótlást..Sajnos érdemben nem tudok válaszolni, de nem vagy egyedül a helyzettel.
2/10 A kérdező kommentje:
Kérj sztm, nekem már egy szem tablettatol csökkent a barnazas.
2017. nov. 17. 10:14
3/10 A kérdező kommentje:
Nem találom a kérdésed...belinkeled?
2017. nov. 17. 10:15
4/10 anonim válasza:
Én lombik után, a pozitív tesztet követően véreztem, majd szinte negatív tesztem lett.
Pár napra rá viszont pozitív lett a vérvételem, teljesen jó hcg-vel.
Azóta voltam még egyszer vérvételen, és kevesebb, mint 2 nap alatt duplázódott meg a hcg-m. Ami teljesen jó.
Ma pont 5 hetes vagyok, az első UH csak jövő héten lesz. Bár a vérvétel nagyon biztató, de a korábbi vérzés miatt mégis nagyon izgulok, hogy mit fogunk látni.
5/10 anonim válasza:
Ez volt a kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Sajnos nem adnak gyógyszert, a doki szerint még bármi lehet...
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Menj el másikhoz, az első nekem sem adott.
2017. nov. 17. 11:15
8/10 A kérdező kommentje:
Végül is találtak petezsákot, minden oké :) Jó helyen csücsül...valószínüleg később fogant, 4 hetes voltam amikor a nyálkahártyát látták és most vagyok öt hetes.
2017. nov. 23. 15:42
10/10 A kérdező kommentje:
Elment az a baba sajnos egyébként :(
2018. jún. 17. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!