Sovány magzat volt már valaki hasonlóan?
Ne aggódj! A fiam 41. hétre született 2760 grammal és 46 centivel. Sőt a kórházban vissza is esett a súlya, pöttöm volt, de senki nem baszogatott sem a terhesség alatt, sem utánna hogy milyen kicsi.
Most 6 hónaposan kis vasgyúró.😀
Voltunk a kórházi UH-n most jöttünk meg egy 15 perce talán. Nem mondták ott sem, hogy sovány, átlagnál kisebb. Viszont képzeljétek el, hogy lehetett volna 4d képet róla, szerettünk is volna, de nem mondták, hogy az elején szólni kell. Így amikor megvolt a mérés, akkor mondtuk, lehetne- e képet mert pénzzel is úgy készültünk , mire nagy flegmán közölték, elején szólni kellett volna, amit nem tudtunk. Itt már elsírtam magam, mert nem volt elég, hogy riogattak a soványságával, de még ez is. Nem a fotón múlik természetesen, de egy kicsit rosszul esett, ami ilyenkor lehet minden kismamának rosszul esne.
Az UH súlybecslésről annyit, hogy 2 hete 1500 grammra becsülték, most meg 1400 körülire vagy 1350 -re. Az Uh is tévedhet.
Ne tudjátok meg, nagyon feszült voltam egész nap. Még vagyok is. Minden UH-n úgy éreztem magam, mint egy vizsgán, főleg a párom előtt. Nem értette meg azt sem, ha valóban sovány lenne a baba sem az én hibám. Ha nem tudja a lepény táplálni, akkor arról nem én tehetek. Persze a legkönnyebb kitámadni a másikat, mert én kevesebbet tudok enni, de ettől nem éhezek.
Még egy gyereket nem fogok szülni, pedig nagyon szerettem volna kistestvért régebben, de ez egy tortúra, amit csinálnak az emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!