Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sovány magzat volt már valaki...

Sovány magzat volt már valaki hasonlóan?

Figyelt kérdés
Ma voltunk orvosnál és megmérte a fejméretét és megtapogatta a hasam az orvos, azt mondta szerinte sovány a kislányom. Nem értem miért van ez, pedig eszek rendesen. Volt már valaki így?
2017. nov. 16. 22:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nekem a fehérjedús táplálkozást, meg a Karamalzt ajánlotta a szülésznőm mikor cukros infúziót akartak adni, mert picinek találták a babám. Visszautasítottam, mondjuk én mindig is túl sok édességet ettem, kizártnak találtam, hogy cukorhiány lett volna a gond. Ettem a sok tejterméket, krémes sütit, karamalzt és hallgattam a végéig a kárálást, hogy pici a gyerek. 3090 gramm lett 41. hét után. Iszonyú idegőrlő ez, én aludni nem tudtam, pedig minden oké volt, de állandóan rángattak uh-ra, nst-re. Ez a második baba volt, és megerősített benne, hogy nem akarunk harmadikat...
2017. nov. 17. 13:36
 22/28 A kérdező kommentje:
Teljesen megértelek. Én 10 éve nem használok cukrot, de ettől én is kitartóak tartom a cukorhianyt,mai desszertem is banán volt ebéd után. Majd megirom mit mondtak.
2017. nov. 17. 14:26
 23/28 anonim ***** válasza:
Azért néhány orvos nem semmi. Alig 3 kilóval és 54 centivel születtem, szerinted mennyire voltam karcsú baba? Felnőttem, 30 éves leszek lassan. Az én babám sem nagy, 32 hetesen 1700 g körül volt, ami elvileg jó, de nekem is feszegették, hogy kicsit kicsike, karcsú én meg mondtam, hogy majd megnő idekint. Az apja 48 centivel született és még is felnőtt. Nem szeretem mikor ilyennel riogatják az amúgy is ijedt kismamákat.
2017. nov. 17. 17:55
 24/28 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! A fiam 41. hétre született 2760 grammal és 46 centivel. Sőt a kórházban vissza is esett a súlya, pöttöm volt, de senki nem baszogatott sem a terhesség alatt, sem utánna hogy milyen kicsi.

Most 6 hónaposan kis vasgyúró.😀

2017. nov. 17. 18:05
 25/28 A kérdező kommentje:

Voltunk a kórházi UH-n most jöttünk meg egy 15 perce talán. Nem mondták ott sem, hogy sovány, átlagnál kisebb. Viszont képzeljétek el, hogy lehetett volna 4d képet róla, szerettünk is volna, de nem mondták, hogy az elején szólni kell. Így amikor megvolt a mérés, akkor mondtuk, lehetne- e képet mert pénzzel is úgy készültünk , mire nagy flegmán közölték, elején szólni kellett volna, amit nem tudtunk. Itt már elsírtam magam, mert nem volt elég, hogy riogattak a soványságával, de még ez is. Nem a fotón múlik természetesen, de egy kicsit rosszul esett, ami ilyenkor lehet minden kismamának rosszul esne.

Az UH súlybecslésről annyit, hogy 2 hete 1500 grammra becsülték, most meg 1400 körülire vagy 1350 -re. Az Uh is tévedhet.

2017. nov. 17. 18:13
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem tévedheg hanem téved is!:) ne aggódj semmi baj!!:)
2017. nov. 17. 18:53
 27/28 A kérdező kommentje:

Ne tudjátok meg, nagyon feszült voltam egész nap. Még vagyok is. Minden UH-n úgy éreztem magam, mint egy vizsgán, főleg a párom előtt. Nem értette meg azt sem, ha valóban sovány lenne a baba sem az én hibám. Ha nem tudja a lepény táplálni, akkor arról nem én tehetek. Persze a legkönnyebb kitámadni a másikat, mert én kevesebbet tudok enni, de ettől nem éhezek.

Még egy gyereket nem fogok szülni, pedig nagyon szerettem volna kistestvért régebben, de ez egy tortúra, amit csinálnak az emberrel.

2017. nov. 17. 19:04
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia

Mi újság azóta?

2017. dec. 4. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!