Normális ez korai terhesség esetén?
Figyelt kérdés
Még csak 5 hetes vagyok.
Pár napja még gyakori vizelésem volt, nehéznek éreztem az alhasam, enyhe menses-érzésem volt.
Tudom, hogy ezek mind normális dolgok, és örültem is neki, mert tényleg olyan 'terhes vagyok' érzésem volt.
Pár napja viszont nem érzem ezeket. Igazából teljesen átlagosan érzem magam, mint bármikor máskor.
Nálatok hogy van/ volt ez? Normális ez így? Vagy valami rosszat jelent?
2017. nov. 16. 10:47
1/3 anonim válasza:
Miért jelentene rosszat? Végig a terhesség alatt lehet néha mindjárt megjön érzésed, sőt sok nőnél mindig a kimaradó menzesz időpontjában van, nekem nagy hassal is volt ilyen, semmit nem jelent.
2/3 anonim válasza:
Szia,ugyan ez a helyzet velem is.A cici fájáson kívül semmi tünet nincs,az is változó hol nem fáj annyira jól meg nagyon.
3/3 anonim válasza:
Nekem ugy volt hogy 4 hetesen ereztem ilyen hanyingert meg cicifeszulest aztan elmult.. aggodtam is de aztan pont 6 het 1 naposan bekoszontott a brutal hanyinger es azota is tart (10 hetea vok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!