Hallott valaki arról, hogy a terhesléses cukor vizsgálat során a vízbe valódi citromból facsart levet lehet rakni?
Figyelt kérdés
A múltkor egy másik kismamával együtt voltunk benn, akivel a nővér jól ismerte egymást, és az mondta, hogy miért nem hozott citromot (gyümölcsöt), mert azt lehet belerakni. És ha ez igaz, miért nem mondják meg a kismamáknak? Szerintem a cukros víz KÍNZÁS...2010. máj. 31. 18:03
11/16 anonim válasza:
Nekem nem mondta senki, hogy vigyek, én ezen az oldalon olvastam, hogy lehet. Én nem citromot vittem, hanem citromlevet egy kis üvegben, és azt öntöttem bele, és úgy tényleg simán meg lehet inni. Első terhességemnél még nem tudtam erről, na ott majdnem behánytam, nagyon kínlódtam mire megittam.
12/16 anonim válasza:
Elvileg a védőnődnek kellett volna felhívni a figyelmedet. Szinte mindenhol engedik a citromot vagy a citromlevet. Én is vittem, nekem a nővérke tette bele a cukros vízbe, így olyan volt mint egy tömény limonádé. Nem kellemes, de citrommal kibírható.
Boldog babavárást,
38 hetes
13/16 anonim válasza:
Nekem a védőnő mondta, hogy vigyek egy citromot félbevágva, és csavarjak bele annyit, amennyivel szeretném meginni. Volt egy másik kismami, aki nem hozott, így a másik felet neki adtam. Nekünk ízlett.
14/16 anonim válasza:
Igen tényleg lehet bele tenni, de nekem nyíregyházán mondta is nővérke, hogy tegyek bele úgy elviselhetőbb.
Szóval van ahol mondják, van ahol nem:(
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom, miért nem mondják mifelénk, mert szerintem a védőnők is tudják. Így legalább nem lesz kellemetlen ami muszáj. :-) Mégegyszer köszi!
2010. jún. 2. 07:54
16/16 anonim válasza:
Nekem magammal kellett vinnem a mixet. Gyógyszertárban kimérettem a szőlő cukrot és előző este összekevertem itthon. Csak arra kell figyelni, hogy folyamatosan keverd mert nagyon hamar megcsomósodik a vízben a cukor és beletettem egy fél citrom levét és lehűtöttem. Különben így is borzasztó volt éhgyomorra meginni és utána ezzel a löttyel a gyomromban várni még két órát a következő vérvételig. Utána két napig fájt a gyomrom. Nem volt kellemes az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!