Természetes, hogy enyire rosszul vagyok?
Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok és borzalmasan rosszul vagyok. Természetes, hogy örült hányingerem van, feszül a hasam felfujjodok , szédülök és fáj a fejem? Ti mit szedtek ilyenkor ami nem árt a babának?2010. máj. 31. 17:58
1/5 anonim válasza:
Szia!Én semmit nem szedtem!Tűrtem és örültem!Nem tar sokáig és utána olyan jóóóóóóó:)))
2/5 anonim válasza:
Én b6vitamint szedtem hányingerre.Nem tudom ennyi idős terhesen már szabad e
3/5 anonim válasza:
magne b6, b6-ot lehet,nekem nem használt, 2 hétig cerucal-lal infúzióztak a kórházban, utánna jobb lett, de a 19. hétig hánytam végig.
Ezt csak türni lehet,elviselni nagyon nehezen,de segiteni igazán semmi nem segit.
nekem jó volt a hideg pepsi, a piritós és a chips, tudom...
csupa "egészséges" dolog, de ezek benn maradtak
4/5 Tóth Bernadett2 válasza:
Szia! Én is 5 hetes vagyok, de semmi tünetet a mell, a hasfájáson és a puffadáson kívül (még). Én meg ezen aggódom... De gondolom ez mindenkinél máskor jön elő. Egyébként nekem a B vitamint javasolták.
5/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadónak. Nekem a fiammal annakidején a mellfeszülésen kivül semmi bajom nem volt, még kivános se voltam. Most pedig nagyon rosszul vagyok.
2010. jún. 1. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!