Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismamik! Erzitek...

17 hetes kismamik! Erzitek mar a baba mozgasat? En mar ugy varom, de semmi! Tul korai?

Figyelt kérdés
Amugy sincs semmi tunetem,igy nem is tudom hogy minden rendben van e! Olyan nehez a bizonytalan varakozas! Mas is volt igy ezzel?
2010. máj. 31. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi majd megmozdul, nem kell izgulni!

Kinek hamarabb kinek később! Van olyan ismerősöm aki betöltötte a 20 hetet és utána érezte meg.

2010. máj. 31. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ezt a kérdést akár mintha én tettem volna fel! :)Nagyon várom már én is, de még semmi! De állítólag már figyelhessük, mert a 16. és a 20, 22.hét között már megfog mozdulni! Egyre jobban várom azóta mióta közeledik a hét! Aztán remélem utánna már lenyugszok! :)
2010. máj. 31. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én minden ilyen kérdést kiíró kismaminak megírom, hogy nekem csak a 21. héten mozdult meg.

De a barátnőmnél első baba már a 17. héten megmozdult.

2010. máj. 31. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már éreztem a mozgást, de nekem már a második baba és "tudom mit kell érezni", amúgy az elsőt 18 hetesen éreztem először.

20. hétig semmi gond ha nem érzed.

2010. máj. 31. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:

szia. en a 16ik heten erztem ilyen bizsergeto erzest, minha valaki belul simogatna, mikor a doki nezta a picit uh-al, es modta hogy mozog. de ritkan ereztem akkor meg, csak ha fekudtem es pihi volt, es figyeltem. most 20 hetes multam es 5 napja elegge hatarozottan erzem a babucit, jokorakat rugdos:) ez attol is fugg, hogy hol tapadt a placenta, elol vagy hatul, ha hatul hamarann erzed a babat, ha elol akkor kesobb, de mindenkepp fogod, es nem fogod osszeteveszteni semmivel:)

meg 2-3 het es tuti erezni fogod!

2010. máj. 31. 19:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mindenkinek a valaszt! Azert is aggodom neha,mert eleg kemeny fizikai munkat vegzek napi 12 oraban es ugy erzem neha,hogy gyotrom vele a picit!Ilyenkor rajovok,hogy nem is tudom mi van vele,mert nincs visszajelzesem! Remelem tenyleg minden rendben es hamarosan en is megerzem a csodat!!!
2010. máj. 31. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:

én is csak azt tudom írni hogy ne aggódj. mondjuk én 17+1 hetes voltammikor éreztem a picit, illetve előtte is egy héttel valamikor, csak akkormég nem tudtam hogy ő az! első baba nekünk is, és azt hiszem olyan majd mindennaposan 19 hét körül kezdtem érezni őt.

vigyázz magaddal, a fizikai munkával,a zért kíméld magadat!

2010. máj. 31. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Az összes ultrahangon "pörgött-forgott" a baba, az orvos szinte meg sem tudta nézni, én meg nem éreztem ebből semmit egy csomó ideig.

Bezzeg most...olyanokat rúg, hogy csak nézek. :)

Ha a pocakomon van a kezem, és éppen rúg, akkor látom, hogy emelkedik a kezem. :)

21 hetes kismama

2010. jún. 1. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!