17 hetes kismamik! Erzitek mar a baba mozgasat? En mar ugy varom, de semmi! Tul korai?
Szia!
Nyugi majd megmozdul, nem kell izgulni!
Kinek hamarabb kinek később! Van olyan ismerősöm aki betöltötte a 20 hetet és utána érezte meg.
Szia! Én minden ilyen kérdést kiíró kismaminak megírom, hogy nekem csak a 21. héten mozdult meg.
De a barátnőmnél első baba már a 17. héten megmozdult.
Szia!
Én már éreztem a mozgást, de nekem már a második baba és "tudom mit kell érezni", amúgy az elsőt 18 hetesen éreztem először.
20. hétig semmi gond ha nem érzed.
szia. en a 16ik heten erztem ilyen bizsergeto erzest, minha valaki belul simogatna, mikor a doki nezta a picit uh-al, es modta hogy mozog. de ritkan ereztem akkor meg, csak ha fekudtem es pihi volt, es figyeltem. most 20 hetes multam es 5 napja elegge hatarozottan erzem a babucit, jokorakat rugdos:) ez attol is fugg, hogy hol tapadt a placenta, elol vagy hatul, ha hatul hamarann erzed a babat, ha elol akkor kesobb, de mindenkepp fogod, es nem fogod osszeteveszteni semmivel:)
meg 2-3 het es tuti erezni fogod!
én is csak azt tudom írni hogy ne aggódj. mondjuk én 17+1 hetes voltammikor éreztem a picit, illetve előtte is egy héttel valamikor, csak akkormég nem tudtam hogy ő az! első baba nekünk is, és azt hiszem olyan majd mindennaposan 19 hét körül kezdtem érezni őt.
vigyázz magaddal, a fizikai munkával,a zért kíméld magadat!
Az összes ultrahangon "pörgött-forgott" a baba, az orvos szinte meg sem tudta nézni, én meg nem éreztem ebből semmit egy csomó ideig.
Bezzeg most...olyanokat rúg, hogy csak nézek. :)
Ha a pocakomon van a kezem, és éppen rúg, akkor látom, hogy emelkedik a kezem. :)
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!