Ikreim lesznek! (lányok). És szeretnék valami szép és különleges nevet nekik! Valami modern nevet! Ötletek?
Figyelt kérdés
Segítenétek nevet választani??:)2010. máj. 31. 16:59
21/24 anonim válasza:
Jaj de jó neked nekem 2 fiam van,és most várom a harmadik fiunkat:)
Ha lányom lett volna akkor a Leila,Luca,Anna,Johanna és még a Julianna közül választottunk volna!
Remélem valamelyik elnyeri a tetszésed!
AMúgy a fiaimat Leventének és Lőrincnek hívják!A kis pocaklakónak még nem döntöttük el a nevét,de lehet maradunk az L-betünél és akkor Lóránd lesz!
Jó baba várást neked!!!!32 hetes kismama
22/24 anonim válasza:
Hallottam lyan ikerlányokról, akiket
-Anka, Biankának
-Adél, Lédának neveztek
(nekem ez az utóbbi páros nagyon tetszik, mert ugye tükrözve van a név).
23/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!Köszön válaszokat!!:)
Hamarosan kiderül hogy mi lesz a lányok neve!!:)
Na most mennem kell a kórházba....ha meg vannak a gyerkőcök megírom!(Viszem a gépet!!):)
2010. jún. 1. 09:31
24/24 anonim válasza:
nekem is ikreim lesznek, lányok és eliza és heléna lesznek, becézve csak liza és léna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!