Egyutt mossátok a babaholmikat a tietekével?
Figyelt kérdés
Ha igen hány éves korig??2017. nov. 12. 17:49
11/15 anonim válasza:
A kisfiam ruháit együtt mosom a miénkkel kb. fél éves kora óta (most egy éves). Van három gyermekünk, ennek köszönhetően millió szennyes gyűlik össze már két nap alatt is. Ariel Baby mosógélt használok Frosch öblítővel.
12/15 anonim válasza:
2,5 eves, kulon mosom, de az en felsoime, pulcsit berakom.
13/15 anonim válasza:
1. gyereknél még külön mostam az első kb. 1 évben.
A 2. gyereknél már sokkal lazábban veszek mindent, nem mosok külön, nem vasalok és nem takarítok mániákusan. A saját életem könnyítem meg ezzel :DD
14/15 anonim válasza:
Újszülöttként még mindent külön gyűjtöttem és vasaltam is, aztán szép lassan lejjebb adtam. Kb. onnantól mostam egybe, mikor elkezdtek totyogni meg játszóterezni - 10-11 hó - és már sokkal koszosabbak voltak a ruháik, mint a mieink :)
15/15 anonim válasza:
Fél éves korig külön mostam. Volt hogy plédekkel vagy lepedőkkel ha nem jött össze egy egész adag.
De ahogy elhagyta a bukást és nem voltak tejesek a ruhák, már együtt mostam. 40 fokon a saját ruháinkkal.
Mondjuk nálunk nincs bőr érzékenység :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!