Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyutt mossátok a babaholmikat...

Egyutt mossátok a babaholmikat a tietekével?

Figyelt kérdés
Ha igen hány éves korig??
2017. nov. 12. 17:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A kisfiam ruháit együtt mosom a miénkkel kb. fél éves kora óta (most egy éves). Van három gyermekünk, ennek köszönhetően millió szennyes gyűlik össze már két nap alatt is. Ariel Baby mosógélt használok Frosch öblítővel.
2017. nov. 12. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
2,5 eves, kulon mosom, de az en felsoime, pulcsit berakom.
2017. nov. 12. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:

1. gyereknél még külön mostam az első kb. 1 évben.

A 2. gyereknél már sokkal lazábban veszek mindent, nem mosok külön, nem vasalok és nem takarítok mániákusan. A saját életem könnyítem meg ezzel :DD

2017. nov. 12. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Újszülöttként még mindent külön gyűjtöttem és vasaltam is, aztán szép lassan lejjebb adtam. Kb. onnantól mostam egybe, mikor elkezdtek totyogni meg játszóterezni - 10-11 hó - és már sokkal koszosabbak voltak a ruháik, mint a mieink :)
2017. nov. 13. 09:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Fél éves korig külön mostam. Volt hogy plédekkel vagy lepedőkkel ha nem jött össze egy egész adag.

De ahogy elhagyta a bukást és nem voltak tejesek a ruhák, már együtt mostam. 40 fokon a saját ruháinkkal.

Mondjuk nálunk nincs bőr érzékenység :)

2017. nov. 13. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!