Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tönkretesz a hányás?

Tönkretesz a hányás?

Figyelt kérdés
Bocsánat csak muszáj kiadnom magamból. 8 hetes vagyok. Van már 2 gyerekem . Az 5. Héttől rosszullétekkel küzdök ami a 6. Héttől rémálommá vált. Folyamatosan megszakítás nélkül olyan erős hányingerem van mintha 2 mp belül hánynom kellene . Eléggé sokat hanyok - öklendezek is . Állandóan rosszul vagyok. A kicsit busszal kell oviba hoznom vinnem. Pénteken odáig fajult a dolog,hogy egyszerűen nem tudtam elmenni a gyerekért és a 12 éves gyerekem hozta el . Elegem van ebből a magatehetetlen állapotból szörnyű !!! Én egy nagyon pörgős nő vagyok alapból de ezt most ... Semmilyen népi dolog sem használ. Sem cola sem gyömbér sem b6 sem b komplex. Sőt a deadalon kup sem igazan . Az orvosom azt mondta kitartást. Hát köszönöm. Ráadásul glutenerzekeny vagyok így egy csomó dolog ki van zárva nálam. Szenvedek . Irigylem aki eszre sem veszi ,hogy terhes 😐😐😐

2017. nov. 12. 07:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Én is csak kitartàst tudok kìvànni. A 14. héten tartottam -4 kg-nàl. Most vagyok 18 hetes, kezdem összekaparni magam. Szerencsére nekem volt miből leadni, 63kg-mal kezdtem. Pirítóson és vizen éltem. Reggelente még van hogy most is hànyok, igaz mostmàr nekem a fogmosàs okozza. Egyszerűen hànyàsig öklendezek tőle. Rosszullétek mostmàr inkàbb akkor kapnak el, ha nem pihenem ki magam, vagy elfelejtem bevenni a vitaminom.
2017. nov. 12. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Jesszus Máriám de borzalmas lehet! Sajnálom és kitartás! A másik két terhességed is ilyen volt?
2017. nov. 12. 11:15
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Huuuu en ugyanezt erzem csak 1.babaval.... se etvagyam,csak a rosszullet... nekem a 7.hettol lett kritikus.... 100%os gyumolcslet kortyolgatok... es husleves,ami jol esett igazan....
2017. nov. 13. 07:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Szenvedek mint a kutya . Még a cerucal sem hozott átütő sikert. Folyamatosan szünet nélkül öklendezem hányingerem van . Rémes. Csak feküdni tudok.
2017. nov. 15. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

En az elso terhesseggel voltam igy, vegen korhaz lett,3 napig infuzioztak. Akkor sokkal jobb lett. Ekkor 7 hetes voltam es 4. hettol mar hanytam rengeteget.Miutan hazajottem mar csak napi 2-3x hanytam a 12. hetig. Megvaltas volt ahogy elmult!

Most a masodik terhesseggel is hanyok, de csak napi 1-2 alkalommal, viszont allandoan emelygek! Ez is borzaszto!🤢

Semmi sem segit! Kitartast kivanok!!!

2017. nov. 17. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Én 32 hetes vagyok, és ma is hánytam... Szóval átérzem. Reménykedj hogy elmúlik hamar. :-)
2017. nov. 17. 19:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Igen nekem is az állandó hányinger a legrosszabb . Nagyon erős és folyamatos
2017. nov. 17. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi történt veled azóta?
2021. dec. 26. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!