Akik terhesség alatt nagyon vizesedtek hány kg ment le szülés után?
57kg ról indultam most 76kgvagyok szóval +19kg van rajtam és még bő 1hónap szülésig
Egyedül az nyugtat hogy sok víz van nálam és reménykedem hogy nem túl sok hály
16 kiló jött fel összesen, de az utolsó hetekben volt olyan is, hogy napi 1... na, akkor kerültem toxémiával bentlakásra 1 hónapra.
Szülés után 4-5. napon újra bevizesedtem, addigra kb csak a gyerek+magzatvíz ment le, tehát olyan 6 kiló körül. Amikor hazamentünk és kicsit mozogni kezdtem, kb 3 hét alatt lement az összes többi. de 2 héttel a császár után simán belefértem a szülés előtti ruháimba.
#11 vagyok, látom mások számokat is írtak.
74 voltam, amikor teherbe estem.
90 voltam a szülés reggelén (igazából előző reggeli súly, mert mondtam, hogy enél többet nem vagyok hajlandó bediktálni
84 voltam, amikor hazajöttünk a kórházból
78 körül már belefértem a régi gönceimbe
72 lett a vége a gyerek úgy 3 hónapos korára.
ezt tartottam addig, amíg cicizett (13 hónap), és ahogy abbahagyta, kb 4 hónap alatt visszajött MINDEN rám :( Azóta is küzdök a pajzsmirigyemmel, és komoly küzdelem hatására sikerült azt elérni, hogy legalább ne hízzak tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!