"Babatervezés", "úton van a baba" - szerintetek nem hangzanak ezek hülyén?
Figyelt kérdés
Mármint mi az, hogy babatervezés? Előveszitek a papírt meg a ceruzát és megtervezitek, hogy hogy nézzen ki?
Az meg, hogy úton van a baba, hát valahogy úgy tudnám ezt elképzelni, hogy megrendeltétek és kiszállítja valamilyen futárszolgálat :D Vagy szülés közben például úton van, de a terhességre szerintem nagyon rossz ez a kifejezés.
2017. nov. 8. 14:59
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem. Az uton van meg mindig jobb, mint mikor azt irjak, hogy utban van :D Mi lenne a neked tetszo megnevezes? En a probalkozas szot nem szeretem, mi akciozosnak hivjuk :D Nalunk amugy tenyleg tervezes volt, befejeztuk a sulit, kozben osszekoltoztunk, osszehazasodtunk, majd megvartuk, hogy legyen munkatapasztalatom, elmentem dokihoz pcos es ir miatt hormonokat nezetni, kiderult a pajzsmirigy-alulmukodes, onnantol meg szigorubb dieta, hormontorna... Szoval mi keszultunk ra, ha nem tettuk volna, most lehet, hogy nem lenne itt.
12/15 anonim válasza:
A hurcimami, a tandemszopi, a cicista, a burokrepi, a kispasis ruhák és társai a gázosak, nem az általad felsoroltak.
13/15 anonim válasza:
Szerintem a tapi is, bar nalam a mosipelus is kiverte a biztositekot a pocaklako mellett.
14/15 anonim válasza:
Igen a hurcimamis mosipelusos mamik :D Jaj Istenem..
15/15 anonim válasza:
En az vagyok amugy 😂de ezek a kifejezesek eleg viccesek, gyermektelen idoszakomban biztos vilagga tudtak volna kergetni veluk :D Mostmar nem utik meg az ingerkuszobom 🙄 (jatszi, alszi, tapi esetleg, de mar ezek is nehezebben, mondjuk a pocaklako meg mindig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!