Mennyivel a babatervezés előtt szükséges abbahagyni a fogamzásgátló szedését?
Hat errol megoszlanak a velemenyek, mert persze eleg elotte kozvetlen abba hagyni es lehet ossze is jon, de valakinek honapokig nincs peteerese bogyo utan es rendszertelen a mensi stb.
En 3evig szedtem es oktoberben hagytam abba. Jovo honaptol probalkozunk, de meg mindig rendszertelen a mensim es egyszer teljesen kimaradt a tuszorepedes. Valamint mindenfele pecsetelo verzesem van. Nem is tudom igy megmarad e majd a baba. Szoval nekem jol betette a kaput a bogyo. En szerintem erdemes elotte sokkal abba hagyni, akar egy evvel is.
Értem, én is gondoltam rá, hogy meg kéne várni amíg beáll a vérzés.
Édesanyámnak is nehezen jött össze régen az első baba, mert gyakorlatilag be kellett indítani újra vmi gyógyszerrel a peteérését.
Remélem azért nálam nem lesz ilyen gond.
5 év után min 3 hónap pihenés vagy még több
akár h is írják h utána minden rendben lesz ez keveseknél fordul elő mert leállította szervezet normál működését amihez idő kell h rendeződjön v újabb gyógyszeres kezelés
miután abba hagytad 1 hónap után vizsgálatok
de nőgyógyász jobban tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!