Nem erősödött a 2. csík?
Van két, határozottan pozitív Facelle tesztem. Nem kell rajtuk keresgélni a 2. csíkot. Viszont egymáshoz összehasonlítva őket, semmit sem erősödött a mai tesztem. 1 nap van a kettő között.
Ez baj?
Egyik barátnőmmek ugyanez volt, lombik, majd halvány pozitív teszt a menzesz idejében, még ugyanazon a napon erős vérzés, utána sos beszélt az orvosával, aki berendelte egy uh-ra, majd vmiket még elkezdtek vele pluszban szedetni, mert látszott a perezsák, meg kiírták táppénzre, szigorú fekvés. Aztán a 12. hétig minden héten pénteken vérzés (emlékszem, mert beszéltük, h már sosem lesz egy nyugodt hétvégéje). Végül a két embrióból egy megmaradt, most lesz 5 éves decemberben.
Lombiknál úgy tudom, ilyesmi sokszor előfordul, talán megérne egy konzultációt az orvosoddal, ha még esetleg nem tetted.
Szurkolok, hogy minden rendben legYen.. :(
Hétfőn várjuk a híreket...
++++
Gratulálok!!!
(8., 10., 15. válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!