Charlesada kérdése:
Etvagytalansag terhesseg kozben?
Figyelt kérdés
10hetes terhesvagyok, ez a masodik terhessegem, terhessegem elott sem volt tul jo az etvagyam de most meg egyszeruen nem kivanok semmit, vettem mar etvagy novelot amit a nogyogyasz ajanlot es van is hogy elkap az ehseg de mar lassan nem esik jol semmi sem, mondhatni barmit megehetnek ha kene de semmit sem kivanok
az lenne a kerdesem hogy volt e mar valaki hasonlo helyzetben, letezik ra valami gyogyszer vagy gyogyfu vagy barmi? mert ez igy nem allapot hogy meg a hetkoznapi hazimunka is nehezen megy amellet hogyvan egy lassan 20honapos fiam akihez igen csak sok energia kellene, ehelyett meg alandoan kimerult, faradt es almos vagyok
2017. nov. 7. 21:31
1/6 anonim válasza:
Nekem a 13 héten véget ért, előtte egész nap hánytam. Ha szerencsés vagy pár hét és elmúlik magától. Amúgy nekem segített a neurosan, de én nem étvágytalan voltam, hanem hányingerem volt egész nap. Ha csak étvágytalan vagy akkor egyél pár óránként pár falatot.
2/6 anonim válasza:
Teljesen normális, nekem is egész terhesség alatt hullámzó volt az étvágyam. Nem ettől vagy erőtlen, az első trimeszterben gyakori a fáradtság, álomkór is, szintén átéltem, de nem étvágytalan időszakkal párhuzamosan.
3/6 anonim válasza:
Én is így voltam. Pontosabban éhes voltam, de nem kívántam semmit, undorodtam mindentől. Szörnyű volt, férjemet meg kiakasztottam vele :D aztán kb 3 hónap után elmúlt, és nagyon jó étvágyam lett. Kitartás!
4/6 anonim válasza:
Szia! Most én is így vagyok ezzel. Megkívántam végre valamit, de mire elkészítettem egy falatot sem tudtam enni belőle. Ma egész nap szinte hányingerem van. Majd talán délutánra jobb lesz.
5/6 Norman Bates válasza:
Nekem kb 16. Hetig tartott a nagy etvagytalansag. Penteken leszek 20 hetes, mar tudok enni rendesen.
6/6 A kérdező kommentje:
KOszi legalabb annyira sikerult megnyugodnom hogy nemvagyok evvel egyedul,elso babaval azert nem volt ennyire rossz, de hanyingerem van nekem is csak gyomorsavon kivul nem tud nagyon mas kijonni :/
2017. nov. 17. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!