Van itt aki túlhordta a babáját?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mennyivel?2017. nov. 7. 17:43
1/10 anonim válasza:
Sógornőm mindkettőt.
41+4-re és 41+2-re születtek. Első lány a második fiú.
Oxit kapott, csak így indult meg.
Minden rendben velük, 5 és fél illetve 8 éves gyerekek.
2/10 anonim válasza:
Betöltött 42-nél indították a 2. lányomat. És nem, nem volt elszámolva. :)
3/10 anonim válasza:
A húgom a kislányát kerek 42-re szülte indítással. Teljesen ki volt ázva a bőre és szó szerint levedlette az első hetekben. Már három éves hál isten kutya baja. A kisfia most 3 hónapos 41+4 napra született, a bőre dettó, ráadásul mekóniumos volt a víz, fertőzést kapott a baba, antibiotikumot kezelésen esett át. Azóta már ő is jobban van, bár az első hónapban többször elfelejtett levegőt venni alvás közben, orvosok szerint a magzati oxigénhiány miatt.
4/10 anonim válasza:
40+3 hetes voltam,szoval csak 3 nappal.Tegnap mult egy honapos a kisfiam.Egyebkent azt mondtak,hogy csak a 37 hete birjuk ki,mert tuti hamarabb jon majd a baba.Ehhez kepest,ugy volt,hogy 41.heten inditjak ha kozben nem indul be a szules.Szerencsere beindult.Nem tudom van e valami alapja de a kislanyomnal is gyrosos pizzat ettem,mielott megszuletett,most bevetettuk a kisfiamnal is es a pizza utan 2 oraval mar elfolyt a magzatviz:)
5/10 anonim válasza:
40+5-nél kaptam oxitocint, de császár lett belôle
6/10 anonim válasza:
40+5-re indítva és 40+3-ra spontán születtek a gyerekeim. A második más számítások szerint 41+5-re született, de 40+3 a valószínűbb. A 41. hét betöltéséig még csak terminus túllépésről van szó, a megkezdett 42.-től túlhordás.
7/10 anonim válasza:
40+6ra inditottak, megszuletett termeszetes uton. Bar mar volt tagulasos verzesem, meg rendszertelen fajasaim, szoval 1-2 napon belul magatol is megindult volna.
8/10 anonim válasza:
41+1 napra. Pont be kellett volna feküdnöm az osztályra (itt az a protokoll, hogy betöltött 41. héten befektetnek, már el is foglaltam az ágyam, de rossz nst miatt szülőszobára kerültem, ahol kiderült, hogy 4 ujjnyira nyitva vagyok és aznap megszültem.
9/10 anonim válasza:
41+1 napra indítottak, természetes szülés lett hála az égnek. Egy fájásom, annyi nem sok, nem volt az egész terhességem alatt (persze az indítás után már igen, egyből két percesekkel kezdtem...)
10/10 anonim válasza:
40+6-ra indítottak, de nem akart megszületni, császár lett a vége 12 óra vajúdás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!