5 hetesen nem lát semmit a nőgyógyász?
Most voltam és semmit nem lát. Október 4+én volt meg utoljára. Valószínűleg október 14-én foganhatott, akkor voltunk együtt. azt mondta a nőgyógyász, h semmit nem lát, lehet még terhesség, de méhen kívüli is. Ma is erős pozitívat teszteltem.
Mit gondoltok?
5 hetesen màr 11,1 mm-es perezsàk volt làtható. Rà egy hétre pedig màr ott volt a pici szívhanggal.
Ne aggódj még. Lehetett késői fogantatás is, hisz az utolsó aktus napja nem egyenlő a fogantatàs napjàval. Okt 4-én volt az utolsó menszid, holnaputàn leszel még csak 5 hetes. Nagyon korai volt az orvos, 6 hetesen ràértél volna. Én pl csak pecsételő vérzés miatt rohantam olyan koràn.
4-én jött meg és 14-én voltatok együtt, tehát a ciklus 11. napján. Simán lehetett 1-2 nappal később az ovulációd és azt a kiskatonák megvárták. Vagyis kb. 21 nap telt el az esetleges fogantatás óta. A petezsáknak így 5-6 mm-esnek kellene lennie. Persze lehet 3 nappal később fogant vagy többet utazott a petevezetékben stb.
Nekem a 12. napon fájt a petefészkem, azt nem tudom melyik együttlétből lehet, mert általában minden nap együtt vagyunk, akár kétszer is. 28. ciklusnap teszteltem pozitívat és 37. napon 5+2 hetesen látott a doki 7 mm-es petezsákot.
Azóta kb. 25 cm-es a kismanó és szétrugdossa a hasamat belülről :)
Nekem is okt. 4-én volt az utolsó havim és tegnap mentem orvoshoz pozitiv tesztel
Meg sem vizsgált mert korainak tartotta, mondva hogy ha nem lát semmit ugy is kontrollra vissza kell menni
Jövö kedden kell mennem uh-ra
Ott remélem kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!