Csak oda járhatok nőgyógyászati szakrendelésre, ahova lakcím szerint be vagyok jelentve? Vagy bárhova? Szakrendelésre az ember bárhova bemehet vagy csak a bejelentett lakcímnek megfelelő helyre?
Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 16:25
1/3 anonim válasza:
Bárhova mehetsz. De ellátási kötelezettség csak a területileg illetékes rendelőt terheli, a többi vagy befogad vagy nem, nem reklamálhatsz.
BÁRMILYEN probléma esetén igaz a fenti.
2/3 anonim válasza:
Csak a területibe. Máshol nem fognak fogadni, olyan túl terheltek.
3/3 anonim válasza:
Én annak idején egy bnőm ajánlása alapján kerestem fel egy orvost a helyi szülészeti klinikán és oda járok azóta is. Van sztk rendelő is, ahova lehet menni, de ott nem szimpik az orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!