Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az "új"szagot mivel iktathatná...

Az "új"szagot mivel iktathatnám ki a gyerek szobájából?

Figyelt kérdés
legalább mire megszületik addigra..az még bő 2hónap.Kb.3hete lett kész a szobája,festve lett,és a bútor csináltatva lett neki,és azóta éjjel-nappal nyitva van az ablak,mert olyan "új"szag van,ez a bútorlap szag,nem is a festék már..:S És azóta se megy ki...Mit lehet csinálni,vagy mikorra fog ez kiszellőzni?Már illatosítót is vettem a szobába,de azt csak nyilván addig tudom használni még megnem születik,mert utána nem lehet gondolom,ez jó is addig még bevan dugva,de örökké az sem lehet bent..És a szekrény ajtajai is nyitva vannak azóta, hogy szellőzzön,de ugyanolyan "büdös"van benne,és ugye már ott vannak a gyerek cuccai kimosva,és átveszi ezt a szagot.Nyilván még 1-szer majd mindent kimosok,csak olyan rossz hogy nem akar kiszellőzni,és nemtudom mikorra fog egyáltalán..:(Lehet kapni ilyen illatpárnát,azt ha berakom a szekrénybe nem lesz baj?Úgyértem ha esetleg a ruha átvenné az illatát,nem lesz rá allergiás a kicsi?Köszönöm ha tudtok segíteni,vagy van valami ötletetek.(29h)
2010. máj. 30. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
ecetes vízzel moss át mindent, az illatosítókat,párnákat felejtsd el és szellőztess
2010. máj. 30. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
en mindent lemostam domestosszal, aztan sima vizzel, meg akkor is olyan sose hasznalt szaga volt, de amint bekerült a baba is teljesen babaszagu lett minden, a kremek olajok hintöpor :D
2010. máj. 30. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ezeket az átmosásos dolgokat kipróbáltam és nem segített.Elmentem boltba és kapható az Ambi Pur által forgalamazott ilyen kis tégelyben lévő zslés gyöngyök, amik párolognak.Nagyon jó illata van, egy-két napra betettem a szekrénybe is, mert annak is ilyen új szaga volt, utána meg kiraktam a pelenkázóra, és most az egész szobát az az illat lengi be.Nagyon kellemes oda bemenni, és nem azt a fura szagot érezni.Én is azért találtam ezt ki mert hamarosan megszületik pici fiunk.Remélem te is sikerrel jársz:))

37 hetes pocis

2010. máj. 31. 10:34
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)Hát már én is átmostam mindennel...de semmi..mondjuk még ezt az ecetes vizet nem próbáltam,majd azt még kipróbálom,hátha...ha nem,marad az illatosító,és akkor veszek ezt a gyöngyöset,olyat amúgyis akartam már,ha meg jó,akkor pláne:)Mire megszületik,addigra meg csak elmúlik az a szag,meg tényleg ha a babó benne lesz már,akkor babás illat lesz remélem:)
2010. máj. 31. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!