4-5 hetes kismamák! Vannak tüneteitek?
Bár már 6 hetes múltam, valaszolok..
6+ 2 naposan mentem...nem szerettem volna aggódni a szívhang miatt...a doki így is visszahívott 2 héttel későbbre is, a kritikus időszak miatt... (5,3mm és szívcső pulzált )
Tünetek: átlagos pms mellfájdalom...kicsit fáradtabb voltam/vagyok..eddig minden tünetet rá tudnék fog i időjárásra..Ór aátállításra
Nincs hányingerem, bár egyszer hánytam..(egy bögre tea kijött) de nem emelygek..a vicc, hogy aznap az egyik férfi kollégám is hányt reggel...úgyhogy ezt lehet nem is a hormonjaim okozták...
Amúgy semmi. Azóta sem... Csak nem jött meg
Én 5 hetes leszek kedden. Ma már hánytam :D
Fáj a mellem, a hasam is enyhén görcsöl. Olyan menstruációszerűen. De első gyerkőcömnél is volt. Nektek hányadik baba?
Nekem semmi tünetem nem volt az elején (azóta se) és 8 hetesen mentem dokihoz. :)
36hkm:)
1. Vagyok
1. Baba
Én aggódtam, hogy méhen kívüli , azért nem mertem a 8. Hétig húzni...nehogy baj legyen. (volt a családban több)
Mint írtam, vissza kell mennem..8+2 napos leszek akkor...
Ha sok tünetem lenne, sem mernem sokáig húni a munkahyelyem miatt...nem nagyon tudok hazudni, és nem kellenek a találgatások. ;)
Ha nem 1. Baba lenne tuti nem lennek ennyire körülményes :) :)
Bár a férjem addig nem igazán hitte el, amíg képet nem látott..addig a még bármi lehet, az volt benne, hiába magyaráztam, hogy innen már nem csak megjön simán, ha "valami nem stimmel"
Férfiak.....
Sziasztok!
Kedves kérdező akkor majdnem egyidősek vagyunk én szerdán leszek 5 hetes:)
Tünetek: mensiszerű görcs/húzódások talán fáradtabb vagyok, érzékeny mellek puffadás meg derékfájás.Ahogy az egyik válaszoló írta kb én is rá tudnám fogni az időjárásra:)
dokihoz én is majd csak 3 hétre kaptam időpontot 6+6 leszek akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!