Kezdő vagyok tudom 3perc után nem kelL nézni de ez csak száradási csík ugye?
Lepontozhattok, de én továbbra is azt mondom, ez száradási csík, tök szürke. Többször használtam már ilyen tesztet, és tapasztaltam, hogy amikor a száradás fázisába lép, lesz egy szürke csík rajta,mert ezen a teszten van egy mély bevágás a második csík helyén, ami átlátszik. Amikor már megszárad teljesen a teszt, már nem látszik, csak a bemélyedés!!
Félre ne érts kérdező, nem ellened vagyok, csak tapasztaltam. Ha szeretnéd a babát, kívánom, hogy ne legyen igazam!!!
Szerintem nagyon halvány pozitív és nem száradási csík. Vagy korán teszteltél, amikor még nincs sok HCG vagy kémiai terhesség (4. heti vetélés) és ürül a HCG.
X-Epil-ről annyit, hogy 17 nappal ovuláció után (20 nappal együttlétet követően) 15 perc után lett halvány pozitív, a kukából halásztam ki valami isteni sugallatra. 6 hónapos a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!