Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdő vagyok tudom 3perc után...

Kezdő vagyok tudom 3perc után nem kelL nézni de ez csak száradási csík ugye?

Figyelt kérdés

2017. nov. 3. 10:36
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
?filename=83020171104_083552.jpg
2017. nov. 4. 12:18
 32/42 anonim ***** válasza:
46%

Lepontozhattok, de én továbbra is azt mondom, ez száradási csík, tök szürke. Többször használtam már ilyen tesztet, és tapasztaltam, hogy amikor a száradás fázisába lép, lesz egy szürke csík rajta,mert ezen a teszten van egy mély bevágás a második csík helyén, ami átlátszik. Amikor már megszárad teljesen a teszt, már nem látszik, csak a bemélyedés!!

Félre ne érts kérdező, nem ellened vagyok, csak tapasztaltam. Ha szeretnéd a babát, kívánom, hogy ne legyen igazam!!!

2017. nov. 4. 12:24
 33/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm és nem értem félre. Ez volt a második alkalom hogy predictor tesztet használtam és tudom én voltam a hibás hogy időn túl még ránéztem. Nagyon kedvesek vagyok és meg szeretném köszönni, hogy kedvesek voltatok, ebben a helyzetben jo hogy nem estetek nekem! :)
2017. nov. 4. 12:55
 34/42 A kérdező kommentje:
2017. nov. 4. 12:58
 35/42 A kérdező kommentje:
Ez pedig az xepil negatív teszt.
2017. nov. 4. 12:59
 36/42 anonim ***** válasza:
Nekem második terhességnél időn túl jött ki kb ennyire mint neked. Több teszten is. Nem tudtam eldönteni most akkor mi van így vettem digitálisat és pozitív lett csak még nagyon kevés volt a hcg.
2017. nov. 6. 11:58
 37/42 anonim ***** válasza:
Csinálj már egy új predictort!.. Ha baba van, már időn belül csíkosnak kell lennie!! És jól látható rózsaszínnek!!!!
2017. nov. 6. 12:01
 38/42 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon halvány pozitív és nem száradási csík. Vagy korán teszteltél, amikor még nincs sok HCG vagy kémiai terhesség (4. heti vetélés) és ürül a HCG.

X-Epil-ről annyit, hogy 17 nappal ovuláció után (20 nappal együttlétet követően) 15 perc után lett halvány pozitív, a kukából halásztam ki valami isteni sugallatra. 6 hónapos a kisfiam.

2017. nov. 6. 13:03
 39/42 anonim ***** válasza:
Én az xepilen is látok valamit...
2017. nov. 6. 14:16
 40/42 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem a Predictor Early egy hèttel az X-epil előtt kimutatta a terhessèget. Az X-epil negatìv volt, az Early pedig ilyen halvány. Egy hèt múlva mind a kettő erősebb lett. Nagyon korai terhessèg lehet. :)
2017. nov. 7. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!