Ez vajon csak száradási csík?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ez életem első terhességi tesztje, mit gondoltok, vajon csak száradási csík? 31ére nem várom, azért teszteltem most, mert kb 25-e óta minden nap görcsölök és nyilallgat, annyira mintha meg akarna jönni, nem durván, de érezhetően, ilyen még nem volt, hogy folyamatosan érezzem ennyi nappal előtte. Köszi ha megnézitek
2014. dec. 29. 07:44
1/19 A kérdező kommentje:
Persze élőben azért jobban látszik, mint így, és időn belül fotóztam is, 3 perc eltelte után csináltam a 3 képet.
2014. dec. 29. 07:44
3/19 anonim válasza:
Nem, ez halvány pozi! 31-re, mikorra nem várod, szép erős lesz! :)
4/19 anonim válasza:
Igen, ez pozitiv, nem szaradasi csik. Mivel nemvart elott vagy azert halvanyabb de egyertelmuen kiveheto. :-)
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!! :))
2014. dec. 29. 08:13
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöööm :)))
2014. dec. 29. 08:58
10/19 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen lett tegnap, ami ma reggel egy másik teszttel erősebb pozitív :) Gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!