35 hetes terhesen, |||-fokban erett mehlepeny?
Figyelt kérdés
A 35.heten jarok, nincs maganorvosom. Nstre kell hetente jarnom, de uh on nem neznek koldokzsinor aramlast.. Nagyon ideges vagyok, hogy a baba kap e megfeleloen oxigent, tapanyagot . Az nstn ezt nem latjak, szoval nem ertem miert nem csinalnak uh ot. Mit tanacsoltok? Lehet baja a babanak? Azt kerdezik nstn h mozog e eleget? De mivan ha majd nem fog mozogni? Az mar eleg nagy bajt jelezne!!! Ketsegbe vagyok esve. Mit tennetek?2017. nov. 1. 17:08
1/3 anonim válasza:
Nst-n nem a mozgását nézik elsősorban, hanem a szívműködés-mozgás-méhtevékenység összefüggését. A babamozgást azért kell jelezni,hogy lássak, mozgásra keményedik-e csak a méh, vagy egyébként is. Ha nincs jól a baba,az látszik a szívműködésén.
2/3 anonim válasza:
Így van, ahogy a második válaszoló írta! Az nst méri a szívfrenkfrenciát is, és mikor mozog a baba, vagy keményedések vannak a szívhang a mozgassal egyidejűleg megugrik, ami azt jelenti, hogy a babával minden oké, nem lassul a szíve vagy nem energiaspórolós állpotban van ( pl. nincs elég oxigén, tápanyag) . A III. fok önmagában semmit nem jelent, akár a 40. hetig lazán ki lehet húzni vele!
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos informaciot! Igy egy picit nyugodtabb vagyok!
2017. nov. 1. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!