Terhességi csík?

Figyelt kérdés
Elèggè csíkos lett a hasam pedig csak 6 honapos leszek a vèdőnő mondta mèg jobban szèt szakadhat a bőröm mert ez után fog nagyot nőni mèg a hasam. Valakinek valami ötlet ez ellen ? Rettenetesen szègyellen párom előtt le se vetkőzök. Akiknek hasonlóan megszakadt a bőre párotok mit mondott rá? Èn fèlek hogy megundorodik tőlem
2017. okt. 29. 18:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%

Akkor elmondom, én hogy jártam. 13 évesen olyan szinten voltam meghízva, hogy a melleimen , combomon, derekamon extrém méretű kékes lilás csíkok jöttek ki. Majd 7 év múlva sikerült lefogynom és ezek gyakorlatilag olyan szintem elhalványodtak, hogy engem nem igazán zavarnak. Páromnak meséltem , ő nem is látja a fehér csíkokat. Most 31 hetes kismama vagyok, még nekem is szakadhat a bőröm, ezzel tisztában vagyok. Viszont lekopogom, a hasamon még eddig nem jött ki, pedig most igen nagyot nőtt a baba. Aromax masszázsolajjal kenem be minden este, ebben van mogyoróolaj. Direkt nem vettem striás elleni krémet, mert mivel erre hajlamos a bőröm, úgy gondoltam tök felesleges több ezer ft-ot kidobni. Én láttam már striás hasú nőt kicsi gyerekkel a strandon, szép lapos volt a hasa és nem volt ronda egyáltalán.

Ettől megértem a problémád, mert én is rettentő gátlásos vagyok főleg ilyen téren. De el fog halványodni, sőt én pl a mérlegre sem merek ráállni, pedig csak 3 kg nál járok. Van , aki olyan hogy ezek a dolgok nem zavarják, van, akit igen.

2017. okt. 29. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!