Csak számomra érthetetlen hogy idösebb terhes kismamák ahelyett hogy ügyeletre menének inkább a Gyakorin akarják megfejteni mégis mi bajuk lehet?
Aki lefotózta a folyadékot, ő végül megszült? Akkor kerültem kórházba, nem követtem a kérdést tovább.
Én írtam korábban, hogy nem futok mindennel kórházba. De ilyen gyanú eseten nekem egyértelmű, hogy nem várok heteket. Felhívnám az orvosomat és megkérném, hogy nézzen meg.
Engem is felzaklat néha egy-két kérdés. Pláne mikor azt írja a kérdező, hogy a vérzéssel majd 1 hét múlva megy orvoshoz és hasonló sztorik.
Az az igazság, hogy tényleg vastag bőrt kell a kismamáknak növeszteni az arcukra, hogy elviseljék a sürgősségi ellátáskor kapott fejmosást.
Kora terhesen barnázással mentem be és beszólt a doki, hogy ezzel nem tudtam megvárni a holnapi szakrendelést?? Élt a magzat, progit a saját dokim írt fel végül.
Most a terhesség végén szintén jogos panasszal mentem és mondtam is, hogy mire gondolok, erre kiröhögtek a nővérek. Végül kiderült, hogy eltaláltam mi bajom van és igen súlyos betegségem van.
Azért az nagyon ritka kérdező, hogy valaki görcsöl és vérzik, mint az állat és itt kérdezget a gyakorin. Tehát az már magától is a kórházba megy és ott nyilván foglalkoznak is vele.
És természetesen nem küldenek egyből haza szerintem senkit a kórházból, de a hangvétel, a szavak, amit kapnak a kismamák a kórházakban mielőtt ránéznek, na azért kérdeznek itt egyesek inkább előbb.
Meg aztán nem mindig van gond. Vannak dolgok, amik teljesen normálisak terhesen, de mivel első babás kismama, így nem tudja, ezért megkérdezi olyanoktól, akik tapasztaltabbak. Nincs ebben semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!