Üzenetben megmondani az apának, hogy terhes vagyok? Vagy várjak?
Nem elítélést kérek, meg fejmosást.
De 6 hetes terhes vagyok úgy, hogy nem terveztünk közös gyereket.
Ugyanis ez nem rendes párkapcsolat, barátok vagyunk, akik le is fekszenek egymással... Elég bonyolult, neki barátnője is van, én nem akartam párkapcsolatot, mert túl elfoglalt vagyok és nem is hiszek/hittem a szerelemben soha. Szóval maradt ez a köztes állapot, már egy éve tart.
Legközelebb két hét múlva találkozunk (jelenleg ő van külföldön, mielőtt hazajönne, én utazom el), de nem akarom addig húzni... Főleg, hogy addig is naponta beszélünk és már most érzi, hogy van valami baj és óránként kérdezgeti, hogy nem akarom-e elmondani. De nem gáz, ha üzenetben teszem? Csak lehet, hogy így lenyugodna, mire tudunk találkozni és akkor normálisan megbeszélhetnénk, hogyan tovább.
Én anno üzenetben mondtam el, féltem, hogy fog reagálni. Nem nyertem semmit, 10 perc után felhívott, addig várt arra, hogy elküldjem a csak vicceltem üzenetet, dehát nem volt vicc..
Inkább szóban mondd el, úgyis fel fog hívni a részletekért..
Inkább hívd fel ;)
Elég durva ha a barátnő még nem jött rá!
Ilyenkor triplán kellene védekezni....
"Főleg, hogy addig is naponta beszélünk és már most érzi, hogy van valami baj és óránként kérdezgeti, hogy nem akarom-e elmondani"
Most ezt nem értem. Folyamatosan beszéltek, erre te üzenetben akarod közölni???( Vagy nálad a "beszélünk", az az írogatunk egymásnak?) Nyilván elmondanám, ahogy beszélünk. Vagy azonnal felhívnám, esetleg írnék neki, hogy hívjon, ahogy tud. ÉS valószínűleg tárgyilagosan, közölve azt is, hogy döntöttem. Mert nyilván a te döntésed, hogy megtartod, vagy elveteted.
De ilyen viszonyban hogy nem védekeztek rendesen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!