Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üzenetben megmondani az...

Üzenetben megmondani az apának, hogy terhes vagyok? Vagy várjak?

Figyelt kérdés

Nem elítélést kérek, meg fejmosást.

De 6 hetes terhes vagyok úgy, hogy nem terveztünk közös gyereket.

Ugyanis ez nem rendes párkapcsolat, barátok vagyunk, akik le is fekszenek egymással... Elég bonyolult, neki barátnője is van, én nem akartam párkapcsolatot, mert túl elfoglalt vagyok és nem is hiszek/hittem a szerelemben soha. Szóval maradt ez a köztes állapot, már egy éve tart.

Legközelebb két hét múlva találkozunk (jelenleg ő van külföldön, mielőtt hazajönne, én utazom el), de nem akarom addig húzni... Főleg, hogy addig is naponta beszélünk és már most érzi, hogy van valami baj és óránként kérdezgeti, hogy nem akarom-e elmondani. De nem gáz, ha üzenetben teszem? Csak lehet, hogy így lenyugodna, mire tudunk találkozni és akkor normálisan megbeszélhetnénk, hogyan tovább.

2017. okt. 27. 12:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem is menj el abortuszra es ne szolj neki.
2017. okt. 27. 14:03
 12/17 Norman Bates ***** válasza:
100%

Ebbol sehogy sem fogsz jol kijonni, meg ha ott is hagyna erted a baratnojet (valszeg nem fogja) akkor utana teged is ugyanugy csalna es kesobb masert otthagyna.

Ha meg akarod tartani akkor ugy keszulj, hogy el tudod-e egyedul tartani.

Barhogy is dontessz, azert illik szolni neki, mert megiscsak az o babaja is, tehat nem tamogatom a hata mogotti sunyi abortuszt.

2017. okt. 27. 14:13
 13/17 anonim ***** válasza:
14%
Ne mondd elés ne húzd az időt. Intézted az abortuszt mert kifutsz az időből.
2017. okt. 27. 14:36
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Tulajdonképpen, mit akarsz?Vagy mit vársz? Ez nem egy kapcsolat, pláne nem egy olyan, amibe belefér egy baba. Mit fogatod a kést magadban, meg benne is. Tedd meg, amit meg amit meg, kell, és hagyd az egész elmondósdit....

nem akarjátok ezt a gyereket! Ez így rondán, és durván hangzik, az tény. Mint ahogy az is, hogy mások éveket küzdenek, hogy legyen, ti meg kufircolgattok, és jön a baba. Vagy ha megoldható, akkor tartsd meg, és légy boldog a babáddal!

2017. okt. 27. 16:35
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Teny... Igen... Hogy minosithetetlenek vagytok mind a ketten es szegeny baratnojet sajnalom hogy ilyen emberrel verte meg az eg.... De az is teny h elobb dontsd el mit akarsz. Aztan gondolkodjal a beszelgetesen. Nyilvan ha megtartod.. (ami meg undoritobba teszi azt h mas nonek a palijaval kufircolsz) akkor beszelni kell ezzel az erkolcsi mintakep ferfivel is. Jo kos csaladban fog felnoni a gyerek. Csak ertekeket kaphat toletek... :(
2017. okt. 27. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl elfoglalt vagy - mert ezt írtad -, akkor ki fogja felnevelni azt a gyereket?
2017. okt. 27. 23:14
 17/17 anonim ***** válasza:
11%

Milyen "emberek" vannak itt. Egy szóval sem írta hogy el akarja vetetni de ti már egyből az abortusz mellett kampányoltok. Azért mert ti képtelenek vagytok egyedül eltartani egy gyereket, másnak még simán mehet.

Kérdező: hívd fel telefonon, vagy még jobb lenne ha skype-on tudnátok beszélni.

2017. okt. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!