A terhesség végén lehet picit többet enni?
Figyelt kérdés
Ha vége felé vagyok, 36-40 hét, akkor már szabad többet enni, engedni a vágyaimnak, vagy inkább hanyagolandó?2017. okt. 27. 18:45
2/7 anonim válasza:
Annyit kell enni, amíg jól nem laksz.
Sem a túlevés, sem a koplalás nem jó.
Sokat gyarapodik a baba ilyenkor, érthető, ha több ételt igényelsz.
3/7 anonim válasza:
Csak annyit egyél, amennyi jólesik. Többet semmiképp.
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, most sem eszek többet, csak például elfagyizgathatok bűntudat nélkül.:)
2017. okt. 27. 19:13
5/7 anonim válasza:
Én pl nagyon kicsiket tudok enni. 30 hetes vagyok, ilyenkor már nyomja a baba a gyomrot?
6/7 anonim válasza:
Én 40 hetes vagyok és szinte minden nap eszek csokit, sütit vagy bármit. Nem tudom mi az oka, de egyszerűen nem tudok velük betelni. Nyilván nem eszek meg egy tortát vagy ilyesmi, de 1-1 szelet simán lemegy hetente többször is. 1-2 hete vagyok ilyen kívánós, azelőtt nem volt ilyen, nem tudom mi történt. Úgy vagyok vele, hogy nem ok nélkül van ez most így, majd leadom a felesleget, attól egyáltalán nem tartok, hogy rajtam marad, ami most feljött.
A kérdésedre válaszolva, igen, egyél csak nyugodtan mindent, amit megkívánsz.
7/7 anonim válasza:
Ha a hízás miatt aggódsz, van egy rossz hírem, ugyanannyira hízlal az édesség 38 hetesen is, mint 22 hetesen... Szóval nyugodtan fagyizgathatsz. Ha cukros vagy, akkor viszont bírd ki szülésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!