Keményedés, alhasi szúrás, görcsök, derékfájás 14-ik hétben?
Tegnap este volt egy borzasztó erős görcsölésem amit hasmenés követett.Gondoltam, h lehet csak valami meghalytott. Alhasi fájdalom azóta se mult el, szúr, nehéz a derekam,és érzem, h keményedik a hasam.
Sajnos a nőgyógyászom ma nem rendelt, nem tudtam hívni, ügyeletre meg nem tudom, h be e merjek menni, félek, h elhajtanak, hogy ilyennel minek megyek oda. Ti mit tennétek? Fekvésre se múlik az erős szúrás.
Szia
Azóta már kórházban fekszem, csak mivel vártam a párom, hogy hazaérjen munkából, gondoltam idegességembe megkérdem, hátha addig kicsit megnyugtat valaki. Mindenképp ügyeletre jöttem volna. Szerencsére méhszáj zárva, picivel minden rendben. Egy hétig bent tartanak megfigyelésre, addig kapom a magnézium infúziót.
Sajnos a várt fogadtatás nővértől nem maradt el, sok helyen nem tudom mit képzelnek magukról, nem azert megy az ember orvoshoz, mert unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!