Mit csináljak, ha félek, hogy elmegy így a baba?
10 hetes terhes vagyok, veszélyeztetett (a 7. héten elkezdtem vérezni egy hematóma miatt). Nagyon félek, hogy valami baj lesz, valamit rosszul csinálok és elmegy a baba. 3 hete kb. el sem hagytam a házat, leginkább vagy az ágyban fekszem, vagy a nappaliban vagyok. Jönnek naponta a barátnőim, anyukámék, a barátom is itthon van velem a nap nagy részében. Próbálom lefoglalni magam, de az olvasáson, sorozatozáson és az online vásárláson kívül nem sok mindent szoktam csinálni... Most is rendeltem egy halom babaruhát és a barátom anyukája csak annyit jegyzett meg, hogy "hát lehet még nem kellene ennyire bevásárolni, ki tudja, mi fog történni".
Félek, ha a terhességem végéig veszélyeztetett leszek, akkor én megőrülök...
Csak pihennem kell, nem szükséges az ágynyugalom.
69%-os, nem értem ezt a nagy kiborulást. A gyerekeiddel is ilyen hirtelen felkapod a vizet?
Nem pontoztam senkit, de hogy megnyugodj, megnyomtam a zöld kezecskét.
Asszony asszonynak farkasa, szégyelje magát mindeki. (akinek nem inge...) Aki nem tud segíteni, inkább ne is szóljon.
3 gyerekem van, nálam is mindeféle előfordult a terhességek alatt. Án úgy tudom, h hematómánál szigoruan feküdni kell, azért, h szépen kiürüljön vagy/és felszívodjon. Feküdtem én is kórházba terhesen mellettem a lánynak akinek ez volt, megmondták, h szigoruan csak wc és tisztálkodni kellhet fel. Jó ezt komolyan venni, ezt a pár hetet ki kell bírni.
Átérzem a helyzeted a legrosszabb a tétlenség érzése és a bizonytalanság. Amivel tudlak vigasztalni az az, h tényleg nem biztos, h veszélyeztett leszek végig, lehet eltünik a vérömleny és nem lesz semmi további gond. Nekem van ilyen ismerősöm, szóval pihenj, probáld lekötni magad, esetleg tanulj valamit (nyelv vagy akármi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!