Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, ha félek, hogy...

Mit csináljak, ha félek, hogy elmegy így a baba?

Figyelt kérdés

10 hetes terhes vagyok, veszélyeztetett (a 7. héten elkezdtem vérezni egy hematóma miatt). Nagyon félek, hogy valami baj lesz, valamit rosszul csinálok és elmegy a baba. 3 hete kb. el sem hagytam a házat, leginkább vagy az ágyban fekszem, vagy a nappaliban vagyok. Jönnek naponta a barátnőim, anyukámék, a barátom is itthon van velem a nap nagy részében. Próbálom lefoglalni magam, de az olvasáson, sorozatozáson és az online vásárláson kívül nem sok mindent szoktam csinálni... Most is rendeltem egy halom babaruhát és a barátom anyukája csak annyit jegyzett meg, hogy "hát lehet még nem kellene ennyire bevásárolni, ki tudja, mi fog történni".

Félek, ha a terhességem végéig veszélyeztetett leszek, akkor én megőrülök...

2017. okt. 26. 10:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem 6- 12.hetig volt allando verzesem. 4 gyerekem ott volt akit elkellett latnom. Az orvos annyit mondott amennyit tud pihenjwn. Ha egeazaeges megmarad. Ha nem a fejunkre is allhatunk. Gondolhatod mennyit pihentem. Azt mondta az orvos ha nagy a baj akkor haza sem engednek. De akkora baj nem volt mert megszuletett a kislanyom. Szval ha egeszaeges akkor megmarad. Dw. Ha sokat fekszel azzal sokat arthatsz magadnak is. Foleg ha elao baba. Ha nagy baj lenne korhazban lennel. Vegyel egy nagy levwgot es probalj meg lazan aetalgatni mindennap par pwrcet. Es nem eri meg meg vasarolgatni. Raersz a 30.het utan. Ezt tapasztalatbol mondom. Udv.5 csajszis anyci
2017. okt. 26. 12:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért nem kell elküldeni melegebb éghajlatra a kérdezőt. Lehet, hogy ülnie is tilos, nem tudhatjuk. Nekem pl nem lehet, így festés, hímzés stb nehéz lenne. Annak orulok, hogy az ágy véget nem kell még megemelni. De ha az orvos nem írt elő ilyen szigorú agynyugalmat, akkor tényleg inkább art mint használ az egész napos vízszint.
2017. okt. 26. 12:25
 13/15 A kérdező kommentje:

Csak pihennem kell, nem szükséges az ágynyugalom.

69%-os, nem értem ezt a nagy kiborulást. A gyerekeiddel is ilyen hirtelen felkapod a vizet?

Nem pontoztam senkit, de hogy megnyugodj, megnyomtam a zöld kezecskét.

2017. okt. 26. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt csinàld ami jól esik!Az a lényeg,hogy bàrmennyire nehéz a "semmittevés" gondold úgy,hogy ezt a babàdért teszed.Sokaknak hónapokig kell feküdni,akàr bent kórhàzban is.Csak gondolj bele,te azért jobb helyzetben vagy!Fel a fejjel!
2017. okt. 26. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Asszony asszonynak farkasa, szégyelje magát mindeki. (akinek nem inge...) Aki nem tud segíteni, inkább ne is szóljon.

3 gyerekem van, nálam is mindeféle előfordult a terhességek alatt. Án úgy tudom, h hematómánál szigoruan feküdni kell, azért, h szépen kiürüljön vagy/és felszívodjon. Feküdtem én is kórházba terhesen mellettem a lánynak akinek ez volt, megmondták, h szigoruan csak wc és tisztálkodni kellhet fel. Jó ezt komolyan venni, ezt a pár hetet ki kell bírni.

Átérzem a helyzeted a legrosszabb a tétlenség érzése és a bizonytalanság. Amivel tudlak vigasztalni az az, h tényleg nem biztos, h veszélyeztett leszek végig, lehet eltünik a vérömleny és nem lesz semmi további gond. Nekem van ilyen ismerősöm, szóval pihenj, probáld lekötni magad, esetleg tanulj valamit (nyelv vagy akármi).

2017. okt. 26. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!