Most akkor mit jelent a 2000es méhszaj erték?
Figyelt kérdés
Nekem a vedono azt mondta mégnyak rövidülést. Főleg.hogy az ambuláns lapon az van zárt a mehszájam.. de ma itt olvastam,hogy a 2000C érték egyenlő a nyílassal..
Na de akkor csak odaírtak vna vagy szólnak h mennyire nyílt és kulso vagy belso stb..
2017. okt. 19. 21:26
1/5 A kérdező kommentje:
2017. okt. 19. 21:27
2/5 A kérdező kommentje:
Vagy a 2000 az meg zart es ha pl 2100 vagy 2200 lenne ,akkor nyílt 1 vagy két ujjnyira???
2017. okt. 19. 21:28
3/5 anonim válasza:
A mehnyak 3000-ről 2000-re rövidült, de nem nyíltál még egyáltalán.
Majd ha egyesek lesznek benne, pl. 2100 vagy 2111.
Itt utána tudsz nézni melyik érték mit jelent :)
4/5 anonim válasza:
Igen az első szám a méhnyak hossza, a többi méhszáj, külső, középső, belső. Te zárt vagy, a linkelt kérdésben a kérdező külső méhszája 1 ujjnyira nyitott, középső és belső neki is zárt.
5/5 A kérdező kommentje:
De jó.:) értem , koszonom szepen.
És a linket is
2017. okt. 20. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!