34. -hetes kismama vagyok fáj a csípőm és a forgóim. Ez azért van mert a baba beilleszkedett és nyom?
Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 10:32
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én 33 hetes vagyok, már nekem is kb 2-3 hete minden hajnalban eszméletlenül fájnak a forgóim. Nem tudom, mit lehetne ellene tenni.
A csípőm is nekem is, érzem, ahogy tágulok. Ez amúgy természetes.
Tegnap előtt fájt mindenem iszonyúan, tegnap voltam úszni, utána sokkal jobb lett.
Mozgas meg a tagjaidat egy kicsit.
Ez már így lesz a végéig biztos.
2/6 anonim válasza:
Szia ez a terheség velejároja,és ez általában a végéig igy van tágul a medencéd és készül a tested a szülésre.
3/6 anonim válasza:
Szia!!
Ezzel én is így vagyok, majd megőrülök, de nekem általában éjjel fáj! Sőt, annyira kisugároz, hogy az egész lábam fájni szokott, és még az álmaimba is beleszövöm, így nem kelek rá fel, csak ha már nagyon dúrván fáj! Én a 37. hétben vagyok, szerintem ez már kitart a végéig! Kitartás!!
Ellenszert én sem tudok, én annak örülök, hogy még csak most jött elő!
4/6 anonim válasza:
Én még cska a 20. hérben vagyok, de a nap végére úgy érzem, mintha vmi nyomná lefelé a csípőmet.
5/6 anonim válasza:
Szia!34 hetes vagyok nekem is majd szét szakad a csipőm tájékán.Főleg éjszakánként érzem amire fel is ébredek. Remélem ennél már nem lesz rosszabb.
6/6 anonim válasza:
Én 30hetes kismama vagyok,nekem is problémám ez,de az orvosom szerint a magnézium hiány okozza.Boldog baba várást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!