Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett pár striám a terhesség...

Lett pár striám a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Nemsok, elviselheto.

2 csik a hasamon es par db a mellemen

Megéri kipróbálni ra a bio oilt? Használta valaki? Kaptam 60ml-t ajándékba , 2 hete használom. Ha erdemes akkor rendelnék 125ml-est

2017. okt. 19. 19:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Koszi. Boldog babavárát☺☺
2017. okt. 19. 21:10
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

Első vagyok.

Sajnálom ha így jött le neked a válaszom, semmi bunkó szándék nem volt bennem, tényleg.

Idővel halványulni fog, de tényleg nem fog eltűnni (mert akkor kevés nőn lenne stria (mert ugye nem csak a terhességtől lehet)).

Viszont nem értem a lepontozást. A lepontozók közül valaki tudja a megoldást a csíkokra? Mert akkor nekem is elmondhatná.

2017. okt. 19. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Ha megnyugtatlak, én régen nagyon sokat fogytam, tiszta fehér csíkos a cicim és a derekamon, fenekemen , combomon is van pár fehér csík, de nem látszik. Sokkal jobban zavart, amikor ezek a fogyás előtt lilák voltak. Lassan 30 hetes kismama leszek, a meglévőn kívül nem tapasztaltam magamon , legalábbis a hasamon. Masszázsolajjal kenem a hasam. Nem tudom, ez használ-e.
2017. okt. 19. 23:22
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj első válaszadó, de tényleg kicsit indulatos volt a stílusod, pedig nem is én vagyok a kérdező. Megfigyeltem, hogy ha terhességi súlyváltozással kapcsolatban vagy pedig stria témában tesz fel valaki kérdést, egyesek annyira indulatosan tudnak válaszolni, hogy csak nézek sokszor.
2017. okt. 19. 23:26
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Én feleslegesnek tartom, pénzkidobás. Megelőzni sem lehet, van akinek lesz van akinek nem, kenheti akármivel. De nyilván mindenki abban hisz amiben akar :) Na meg arra költ amire szeretne.

Barátnőm semmivel nem kente nem is lett csíkos, csak mikor szülésnél rásegített a doki akkor lett csíkos a hasa... ezt megelőzni pl nem lehet :D

Akik kenik és nem lett csíkjuk azok ugye nem tudják, hogy lett e volna kenegetés nélkül. Így igazából senki nem tudja állítani, hogy az miatt nem lett.

Ez szimpla genetika, maximum a hidratáltság ami segíthet, hogy talán kevésbé repedjen szét az ember, de, ha benne van akkor is repedni fog ihat akármennyi vízet.

Bőven elég egy jó kis testápoló, mert viszketni fog mint az isten nyila xD csíkokkal vagy anélkül :S

Egy biztos valamivel kenegesd, mert ártani nem ártasz vele :)

Az én véleményem tömören, hogy pénzkidobás bármi stria "elleni" kence.

Boldog babavárást és jó egészséget kívánok :)

2017. okt. 19. 23:41
 16/18 A kérdező kommentje:

De én már nem vagyok terhes.:) az alatt sima testápolóval kentem egyszsr garnierrel egyszer niveaval:)

Amugy fogyastol nekem is vannak a felso combomon csíkok. Arra is használom. Nagyon kíváncsi vagyok halványít e rajtuk tényleg vagy csak reklám maximálisan?!:)

Sajnos tudom h nem múlhat el teljesen , pedig de jó is lenne nem?

1# nincs bajom veled de tenyleg furcsán kezdted azt a hozzászólást.se nem baj :)

Igazabol tornazok sokat es parommal heti 2x elmegyunk futnj (20perc) hatha segit h a borom feszesebb legyen és kevésbé legyenek ezek a csíkok láthatóak😊😊

2017. okt. 20. 07:00
 17/18 A kérdező kommentje:
14#ezt én is észrevettem. Reméltem h megúszom. Sztem egész jól megis úsztam :)
2017. okt. 20. 07:00
 18/18 A kérdező kommentje:

15# koszi h leirtad a velemenyed. A baba mar megvan koszi. Csak nemtudtam melyik kategória lenne az ideálisabb. Terhesseg nelkul is sokat kenegettem magam, imadok testápolózni.:)

Amugy azt enis nagyon utalom h még színesek. Alig varon h kifehéredjenek teljesen

2017. okt. 20. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!