A munkahelyemen még nem akarom elmondani, hogy babát várok, viszont a védőnői látogatások munkaidőben vannak. Mi a teendő?
Sziasztok!
5+6 hetes vagyok. A munkahelyem csak januárban szeretném bejelenteni, hogy babát várok (különböző okok miatt, illetve, ha a pocakom nem lesz látványos :D). Viszont előtte is már meg kellene látogatnom a védőnőt havonta, szabim viszont már nemigen van. Ilyenkor szerintetek mi a teendő?
Én 2 éve voltam hasonló helyzetben, egy pénteki napon írtam alá a munkaszerződésemet, akkor azt hittem a sok stressz miatt késik, de hétfőn pozit teszteltem. Kicsit kétségbe is estem, hogy mi lesz velem, a 3 hónap próbaidő alatt én sem szóltam róla senkinek a munkahelyen.
Védőnőhöz korán reggel mentem, bent meg szóltam, hogy késni fogok, igaz legkésőbb 9-re kellett beérni. A védőnőt is meg tudod kérdezni, nem tudna-e most az egyszer kicsit korábban vagy később fogadni, mint a fogadóórája. Egyébként főleg a terhesség elején ezek a látogatások sem tartanak sokáig, nekem a kiskönyvet töltötte ki és kérdezett pár dolgot, csak később vizsgálgatott és nézett szívhangot, de még úgy is maximum negyed órás volt az egész. Ha ennyit késel még mondhatod azt is, hogy dugó volt vagy lekésted a buszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!