Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akiknek már nagyon...

Kismamák, akiknek már nagyon közel a terhesség vége, hogy vagytok, ti is szeretnétek már szülni?

Figyelt kérdés
Én szerdán töltöm be a 39. hetet. Már annyira elegem van, szörnyen fáj az egész testem, szeretném, ha már vége lenne a terhességnek. Ti mit éreztek?
2017. okt. 16. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a 34. hétben vagyok, egyelőre nem vészes, de az utóbbi 2-3 hétben azért sokat nehezedett a dolog. A hólyagomat is szanaszét nyomja a baba, a hasam is nagyon feszül sokszor, ahogy kinyomja magát... Alapvetően még élvezem és nem érzem úgy kifejezetten tehernek, de nem bánnám, ha nem kéne még 6 hétig várni a szülésig, főleg, ha ugyanilyen ütemben hízik a baba addig. :)
2017. okt. 17. 02:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Holnaputánra vagyok kiírva,és már nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szeretnék megszülni!

Nemrég feltettem főni egy nagy fazék vörösboros babgulyást,mert azt ennék,de amilyen szerencsém szokott lenni,lehet már nem tudok belőle enni,mert mintha alakulnának a fájások... 😀

2017. okt. 17. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Én múlt héten keddre voltam kiírva (október 10.) de eddig semmi jele, hogy ki szeretne bújni. :) Tegnap volt egy vizsgálatom, a méhszáj még mindig zárt, viszont a baba feje nagyon lent van. Ha vasárnapig nem lesz semmi, akkor indítják. Remélem erre nem kerül sor, jobban szeretném, ha magától indulna be. Már egy kicsit nehéznek érzem a mindennapos várakozást, jobban szeretnék már túlesni rajta. :D 41+1 hkm
2017. okt. 18. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Hú,akkor kitartást neked!!!

Én már túl vagyok rajta,itt is van mellettem a kislányom 😊

Kettes voltam

2017. okt. 18. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked és boldog babázást!!! Remélem én is hamarosan találkozom a kisfiammal, mert már alig várom, hogy lássam! :)
2017. okt. 19. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!