Lényeges a petezsák mérete? 19,4mm 6hetes terhesen jónak számít?
Onnantól h volt magzat, vagyis embrió ,nekem a doki nem mérte. Csak az a gáz ha ekkora petezsákban nincs embrio es szikhólyag ha van akkor jó.
De ilyenkor mar nem szokták méregetno
Petezsák mérete egyéni. 6. héttől már szikhólyag minimum szokott lenni, de legtöbbször már embrió is. (persze, ha később fogant, mert hosszabb ciklusa van egy nőnek akkor lehet csak, a hetedik héten lesznek, de hetedik 7 végére mindenképp kell legyen embrió.)
Nem mérik a petezsákot maximum megnézik, hogy szabályos e. Én pl 6+4-nél mentem mensi szerint, 6+0-nak mérte 4mm embrió szívcső pulzálással. Petezsákot nem mért.
Szóval, kitartás, elméletileg szépen nőtt, viszont szikhólyag kéne legyen :S Főleg ekkora petezsákban.
Utolsó vagyok. De akkor láttátok az embriót??
Azt írod volt szivhang. Ha láttatok embriót nem is értem miért nem azt mérte a dokit. Leleten pontosan mit ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!