Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek tippelni pocak...

Van kedvetek tippelni pocak kép alapján?

Figyelt kérdés

Sosem tettem fel ilyen képet es soha nem is gondoltam,h fogok de kíváncsi vagyok!

Szerintetek hány hetes vagyok?

Azt nem kérdezem h sztetek fiú v.lány, mert en sem tudom és nem hiszem h azt a has formája alapján látni lehet.:)

[link]

[link]

2017. okt. 16. 13:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok, nekem ekkora se volt 18 hetesen 😁 na jó, második babával kb pont ekkora. De elsővel semmi pocakom nem volt félidőig.
2017. okt. 17. 21:14
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a másik véglet vagyok, nekem mind a kettővel óriási volt, idegenek is gyakran megállítottak, hogy ikrek e. De hála ég megúsztam szakadás nélkül, csak a második babám után kicsit nehezebben akar teljesen visszahúzódni. (fél éves)
2017. okt. 17. 21:19
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
27-es voltam.
2017. okt. 17. 21:19
 34/40 A kérdező kommentje:

Koszonom 30# igy mar ertem :)

Hat igen van aki ugyanilysn tesralkatu pl a falunkban mint en , 14 getes es 3x nagyobb a hasa mint nekem :)

De h ennyire pici lesz azzal nem számoltam

2017. okt. 18. 07:19
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia.. Az előtte képet úgy értem h olyat, amikor nem vagy kismama ;)

Nem a pocakméret a lényeg... Plusz ezután jön a java (vagy a szerencsésebbeknek nem)

Jó egészséget

2017. okt. 18. 12:47
 36/40 A kérdező kommentje:

Szia. Ja bocsanat toltok fel egy olyat is :)

Hat a későbbiekről még nemtudok nyilatkozni.:)

Sajnos sok kepem elveszett szval ilyet tudok linkelni..:/

Összetört a telefonom pároméban meg ez van

2017. okt. 18. 18:11
 37/40 A kérdező kommentje:
2017. okt. 18. 18:11
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Stílusosan, ahogy mondani szokták..így már más a gyerek fekvése...;)

Így egyértelműbb, hogy babát vársz..mégha nincs is nagyobb pocid...

Nehéz sokszor csak egy aktuális kep alapjan megmondani szerintem ki mennyi idős, hiszen nem tudja az ember honnan indult...

Én ilyen vékony talán 13 éve voltam utoljára..:( ( bár most egeszseges vagyok, akkor pedig vérkep alapján nem voltam...úgyh nekem a mostani a "jó" súly)

Gratulálok

Javaslat: biztonsági mentés... Ezeket a képeket sosem tudod újrafotózni..fájna ha elveszne

2017. okt. 19. 06:36
 39/40 A kérdező kommentje:
Elvannak mentve 2 helyre is szerencsere..hat en tuti h egeszseges vagyok. Sportolok vagy tam rendszeresen ezert nezek vagyis néztem ki úgy ahogy. Most nem.edzhetek mert vérzéssel kezdtem.:/
2017. okt. 19. 16:20
 40/40 A kérdező kommentje:
Ja es köszi😘😘
2017. okt. 19. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!