Van kedvetek tippelni pocak kép alapján?
Sosem tettem fel ilyen képet es soha nem is gondoltam,h fogok de kíváncsi vagyok!
Szerintetek hány hetes vagyok?
Azt nem kérdezem h sztetek fiú v.lány, mert en sem tudom és nem hiszem h azt a has formája alapján látni lehet.:)
Azt hittem "rendes pocak" kép lesz. Tehát 25-30- hetes.
Ez kb a puffadás is lehetne az elején.
Na jó, hogy tippeljek is, azt hiszem, olyan 14. hét körül volt nekem ekkora Kb.
Nekem is ekkora a pocim és én 19 hetes vagyok.😀 Csak nekem nem csúcsos inkább lapos és ha minden igaz kiscsaj lesz.😊☺
Sztem Te is ennyi hétben járhatsz vagy egy kicsivel fiatalabb a pocilakód és fiúra tippelnék.☺
Jó ilyeneken tippelgetni.☺☺👍
2-es vagyok, jelenleg ekkora a hasam, pont ma vagyok 17 hetes. Meglepődtem, hogy más 19 hetet ír, pedig kb. nem is látszik, hogy terhes vagy. Persze mindenkinek másként fejlődik a terhes pocak :)
Szia. Szép pocak. Elso baba??:)nekem elso
Vagyis elso egeszseges
Magambol indulok ki es ugy tippelek 16 hetet.
Nekem meg masodik gyerekkel sem latszott a 20. hetig ettol tobb, ugy neztem ki, mint aki bevacsorazott (hiaba vagyok vekony es hordok altalaban szuk fazonu ruhakat, volt olyan kollegam, aki a 28. het korul vette eszre, hogy terhes vagyok). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!